ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εποχή Τζόρτζεβιτς!

Εποχή Τζόρτζεβιτς!

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς συμφώνησε στις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου και αναλαμβάνει προπονητής στους "πράσινους", επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του Sport24.gr!

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, ο κόουτς που θα καθοδηγήσει τους "πράσινους" στο νέο ξεκίνημα όπως ενημέρωσε το Sport24.gr για την οριστική συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών .

Ο δευτεραθλητής κόσμου με την εθνική Σερβίας ήταν στην κορυφή της λίστας των υποψηφίων για την άκρη του πάγκου του Παναθηναϊκού, μετά την αποχώρηση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς και το πέρασμα του Σωτήρη Μανωλόπουλου στο τέλος της χρονιάς.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες από τη Σερβία (Sportski žurnal), ο "Σάλε" αποδέχτηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού και θα αναλάβει τις τύχες των "πράσινων" για τα επόμενα 1+1 χρόνια.

Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η συμφωνία είναι η υπογραφή των συμβολαίων και η ανακοίνωση από τον Παναθηναϊκό, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες. Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Τζόρτζεβιτς με τη σέρβικη ομοσπονδία και τον δεσμεύει ως το 2016, δεν του απαγορεύει να κάθεται συγχρόνως και σε κάποιο πάγκο συλλόγου.

Διαβάστε ακόμη: Ο πρόεδρος της σέρβικης ομοσπονδίας, Ντράγκαν Τζίλας, μίλησε στο Sport24.gr για την παράλληλη ενασχόληση του Σάσα Τζόρτζεβιτς με την εθνική ομάδα και τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ