ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Υπέγραψε ο Κένι Γκάμπριελ

Υπέγραψε ο Κένι Γκάμπριελ

Ο Κένι Γκάμπριελ έβαλε το απόγευμα της Τετάρτης (23/11) την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσέφερε ο Παναθηναϊκός Superfoods, ολοκληρώνοντας το τυπικό κομμάτι της μεταγραφής του στους "πράσινους". Εν αναμονή των ανακοινώσεων, πλέον.

Στον Παναθηναϊκό Superfoods θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου ο Κένι Γκάμπριελ. Το τυπικό κομμάτι, ήτοι αυτό των υπογραφών, ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα και έτσι ο πρώην παίκτης του Ρεθύμνου είναι έτοιμος να ταξιδέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του "τριφυλλιού".

Από τη στιγμή που υπογράφηκε η ελευθέρας του από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν το πρωί της Τετάρτης (23/11) ήταν απλά θέμα ωρών να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του στους "πράσινους". Κάτι που έγινε πριν από λίγα λεπτά, με τον 29χρονο φόργουορντ να ετοιμάζει βαλίτσες για τη χώρα μας προκειμένου να ενσωματωθεί άμεσα στην αποστολή της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ.

Η συμφωνία του παίκτη με τον Παναθηναϊκό Superfoods αφορά σε εξάμηνη συνεργασία, ήτοι μέχρι το καλοκαίρι του 2017. Η παρουσία του στη Ρωσία για λογαριασμό της Λοκομοτίβ Κουμπάν ολοκληρώθηκε άδοξα, αφού δεν υπήρξε ικανοποίηση από τις δύο πλευρές για όσα γίνονταν εντός κι εκτός παρκέ, κάτι το οποίο εκμεταλλεύτηκαν άμεσα οι "πράσινοι" για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, αντικαθιστώντας τον Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος λίγες ώρες νωρίτερα χειρουργήθηκε σε κλινική των ΗΠΑ .

Ο Κένι Γκάμπριελ αναμένεται να είναι στην Ελλάδα την Πέμπτη (24/11) με σκοπό να προπονηθεί με την ομάδα, ενώ πλέον οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού Superfoods κάνουν αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβουν τις προθεσμίες και να τον δηλώσουν στην EuroLeague άμεσα, προκειμένου να είναι διαθέσιμος για τον εντός έδρας αγώνα με την Νταρουσάφακα (25/11, 21:45).

18:50 - UPDATE: Η Λοκομοτίβ Κουμπάν ανακοίνωσε την αποδέσμευση του Κένι Γκάμπριελ, ολοκληρώνοντας -από μέρους της- ό,τι αφορούσε τη μεταγραφή του παίκτη στον Παναθηναϊκό Superfoods.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ