ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Υπάρχει... διάδοχος για Γκιστ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (Eurokinissi Sports / ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (Eurokinissi Sports / ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ) EUROKINISSI SPORTS

Έτοιμος να δώσει τα σκήπτρα στην κόρη του, όταν αποφασίσει να αποσυρθεί από τη δράση, είναι ο Τζέιμς Γκιστ, που "ανέβασε" το σχετικό ντοκουμέντο στο Instagram.

Την επομένη της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδος, οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ απόλαυσαν το ρεπό τους, κερδίζοντας μερικές ώρες ξεκούρασης και χαλάρωσης, πριν την επιστροφή στη ρουτίνα της EuroLeague, στα πλαίσια της οποίας υποδέχονται την Ούνικς Καζάν (24/2, 21:15).

Εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους "πράσινους" βέβαια, ο Τζέιμς Γκιστ βρέθηκε κανονικά στο ΟΑΚΑ, για να συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθεί, με σκοπό να είναι έτοιμος να ξαναπατήσει παρκέ σε ενάμιση μήνα. Ο 30χρονος φόργουορντ δεν βρέθηκε μόνος του στο ΟΑΚΑ, αφού φρόντισε να πάρει μαζί την κόρη του, με σκοπό να την μυήσει στα μυστικά του αθλήματος.

Δεν δίστασε μάλιστα να τη βοηθήσει να κάνει το πρώτο κάρφωμα της καριέρας της στο "σπίτι" του Παναθηναϊκού, με εντυπωσιακό μάλιστα τρόπο. Κι αφού όλα τελείωσαν, έβγαλε την αναμνηστική φωτογραφία από τα αποδυτήρια, με την κούπα του Κυπέλλου Ελλάδος.

She knows exactly what to do when somebody jumps #ScreamAtThemWhenYouDunkIt#7YearOldBodyCatcher

A post shared by James Gist III (@gistopoulous14) on



Baby Girl said she wants to be a Champion one day #DestinedToBeGreat

A post shared by James Gist III (@gistopoulous14) on

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ