ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς Χαραλαμπόπουλο στη Βιτόρια

Χωρίς Χαραλαμπόπουλο στη Βιτόρια
STOLISVAGGELIS

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος θα χάσει τις δύο πρώτες αναμετρήσεις των πλέι οφ με τη Λαμποράλ Κούτσα, αφού αποχώρησε τραυματίας από το Ζηρίνειο. Θλάση στον αριστερό λαγονοψοΐτη έδειξαν οι εξετάσεις.

Χωρίς τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στις δύο πρώτες αναμετρήσεις των πλέι οφ της Euroleague απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα. Ο 19χρονος φόργουορντ αποχώρησε τραυματίας από το Ζηρίνειο, μετά τη νίκη του "τριφυλλιού" , με αποτέλεσμα να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Τα αποτελέσματα αυτών έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση στον αριστερό λαγονοψοΐτη με αποτέλεσμα να τίθεται αυτόματα νοκ άουτ από τις δύο αναμετρήσεις της προσεχούς εβδομάδας στη Βιτόρια. Θα ακολουθήσει μάλιστα ειδική θεραπευτική αγωγή, ελπίζοντας πως θα είναι υγιής για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο "τριφύλλι" στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν στο ΟΑΚΑ.

Παρεμπιπτόντως, στην Αθήνα θα μείνει επίσης ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος ταλαιπωρείται τις τελευταίες ώρες από αμυγδαλίτιδα. Γι αυτόν τον λόγο έμεινε εκτός αποστολής από τη σημερινή (9/4) αναμέτρηση με την Κηφισιά, την ώρα που ο Τζέιμς Φελντέιν αποκλείστηκε από τη δωδεκάδα για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας τενοντίτιδας στον καρπό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ