ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς βιασύνη η αλλαγή ξένου στον Παναθηναϊκό

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η απόκτηση του Μάικ Τζέιμς ανεβάζει τον αριθμό των ξένων παικτών του Παναθηναϊκού Superfoods στους "9". Δεν πρόκειται να γίνουν άμεσα αλλαγές σε ό,τι αφορά στη σύνθεση του ρόστερ για τη συνέχεια.

Ο Μάικ Τζέιμς θα αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού Superfoods, με την ανακοίνωση να αναμένεται εντός των προσεχών ωρών, προκειμένου να πάρει επίσημο ύφος ο "γάμος" των δύο πλευρών. Ο εκρηκτικός γκαρντ θα μπει άμεσα στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα, με σκοπό να είναι έτοιμος για να κάνει το (δεύτερο) ντεμπούτο του με τη φανέλα των "πρασίνων" σε δέκα μέρες.

Το παιχνίδι με τη Χίμκι (23/2) είναι αυτό που έχουν "κυκλώσει" ο Τσάβι Πασκουάλ και οι συνεργάτες του ως αυτό στο οποίο θα κάνει την επανεμφάνισή του ο 27χρονος γκαρντ, κάτι που ισχύει επίσης για τον Έιντριαν Πέιν. Ο νεοαποκτηθείς ψηλός έχει ήδη αρχίσει μάλιστα τα... εντατικά προκειμένου να μπει στο κλίμα και τη φιλοσοφία και να είναι σε θέση να αναγνωρίσει τα ατού της ρωσικής ομάδας. Για τον Μάικ Τζέιμς τα πράγματα είναι πιο απλά φυσικά, αφού γνωρίζει τόσο τη φιλοσοφία της ομάδας όσο και αυτά που χρειάζονται.

ΧΩΡΙΣ ΒΙΑΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Από εκεί και πέρα, η άφιξη των δύο νέων παικτών ανεβάζει τον αριθμό των ξένων του Παναθηναϊκού Superfoods στους "9". Κάτι που σημαίνει πως ο Τσάβι Πασκουάλ θα πρέπει να πάρει αποφάσεις αναφορικά με τους έξι που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Μπορεί στην EuroLeague άλλωστε να υπάρχει η δυνατότητα χρησιμοποίησης όλων, εντός των συνόρων όμως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.

Στην παρούσα φάση, ο 45χρονος τεχνικός δεν πρόκειται να βιαστεί στις κρίσεις του. Θα αφήσει την ομάδα με την υπάρχουσα σύνθεση για τη Stoiximan.gr Basket League και στη συνέχεια θα δώσει την τελική λίστα. Ούτως ή άλλως, από την στιγμή που ο Ματ Λοτζέσκι δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του (λόγω του αιματώματος στο πέλμα), υπάρχει... ποσοτικό θέμα στην περιφέρεια. Πράγμα που σημαίνει πως τόσο ο Μάρκους Ντένμον όσο και ο Μάικ Τζέιμς είναι απαραίτητοι τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Άμα τη επιστροφή του Ματ Λοτζέσκι στην δράση (όποτε συμβεί αυτό), θα δρομολογηθούν οι όποιες εξελίξεις που θα επιφέρουν μια αποχώρηση από το ρόστερ. Κάτι για το οποίο φαντάζει ως φαβορί ο Μάρκους Ντένμον, όπως έχουμε επισημάνει από την πρώτη στιγμή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ