ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς Παππά στο Βελιγράδι ο Παναθηναϊκός

BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Παναθηναϊκό, αφού ο Νίκος Παππάς δεν θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι λόγω αμυγδαλίτιδας.

Δεν έφτανε στον Παναθηναϊκό η απώλεια του Νικ Καλάθη, τώρα θα χρειαστεί να παραταχθεί με μία ακόμα λιγότερη λύση στην περιφέρεια στον αυριανό (21/12) αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα για την 14η αγωνιστική της EuroLeague, αφού εκτός αγώνα τέθηκε και ο Νίκος Παππάς!

Ο διεθνης γκαρντ έχει αμυγδαλίτιδα, με αποτέλεσμα να μείνει στην Αθήνα και να μην ταξιδέψει στο Βελιγράδι, προκειμένου να προστατευθεί.

Ο Παππάς αγωνίστηκε με πυρετό στον χθεσινό (19/12) αγώνα με τη Μακάμπι . Αποτέλεσμα ήταν σήμερα το πρωί που ξύπνησε να μην έχει βελτιωθεί η κατάσταση, με συνέπεια να τεθεί εκτός αποστολής προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Η απουσία του Παππά προστίθεται σε αυτή του τραυματία του Νικ Καλάθη και κάνει ακόμα χειρότερα τα πράγματα στις θέσεις της περιφέρειας για τον Παναθηναϊκό, που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα έχοντας στις θέσεις των γκαρντ τους Λεκαβίτσιους, Ντένμον, Ρίβερς, Λοτζέσκι και τον 18χρονο Καλαϊτζάκη. Την θέση του Παππά στην 12αδα αναμένεται να πάρει ο Ντίνος Μήτογλου.

Την φετινή σεζόν ο Παππάς έχει 10.8 πόντους και 1.1 ριμπάουντ μέσο όρο στην EuroLeague και είναι ο τέταρτος σκόρερ των "πράσινων" στην διοργάνωση πίσω από τους Καλάθη, Ρίβερς και Γκιστ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ