ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παλεύει για Ζάλγκιρις ο Λοτζέσκι

Παλεύει για Ζάλγκιρις ο Λοτζέσκι

Ο Ματ Λοτζέσκι πήρε... απουσία από μία ακόμη προπόνηση του Παναθηναϊκού Superfoods, καθώς συνεχίζει να ακολουθεί το πρόγραμμα της θεραπείας του. Παλεύει να προλάβει τον αγώνα με τη Ζάλγκιρις (25/1, 21:15).

Ο Παναθηναϊκός Superfoods μετά την τέταρτη διαβολοβδομάδα της EuroLeague γύρισε τον... διακόπτη και η προσοχή του έχει στραφεί στην αναμέτρηση με το Λαύριο (22/1, 19:00) στο ΟΑΚΑ για την 13η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, ενώ ο Ματ Λοτζέσκι συνεχίζει πρόγραμμα της θεραπείας του.

Ο Αμερικανός γκαρντ - φόργουορντ στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ αποκόμισε ένα αιμάτωμα στο δεξί πέλμα, το οποίο δεν του επέτρεψε να δώσει το "παρών" στα παιχνίδια με την Φενέρμπαχτσε και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας . Κάτι που ισχύει επίσης για το παιχνίδι με το Λαύριο Megabolt, αφού είναι δεδομένο πως δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί από τον Τσάβι Πασκουάλ, έχοντας μείνει εκτός δράσης την τελευταία εβδομάδα.

Συνεχίζει να ακολουθεί ειδική θεραπευτική αγωγή, με στόχο να επιστρέψει άμεσα στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ και να είναι σε θέση να ενισχύσει το "τριφύλλι" στον εντός έδρας αγώνα με τη Ζάλγκιρις (25/1, 21:15), εκεί όπου το "τριφύλλι" αναζητά την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, μετά τις δύο σερί ήττες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ