ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς Γκιστ ο Παναθηναϊκός στην Πάτρα

Χωρίς Γκιστ ο Παναθηναϊκός στην Πάτρα
Γκιστ INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό (9/11, 18:30) αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας στην Περιβόλα στην ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με απόντα τον Τζέιμς Γκιστ.

Ο Τζέιμς Γκιστ δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι του Παναθηναϊκού, της Δευτέρας (9/11, 18:30), με τον Απόλλωνα Πατρών στην Περιβόλα στην ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ έμεινε στην Αθήνα για να συνεχίσει τη θεραπευτική του αγωγή, ώστε να ξεπεράσει την θλάση στον οπίσθιο μηριαίο που τον ταλαιπωρεί. Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Παρασκευής για την Euroleague στο ΟΑΚΑ με την Ζαλγκίρις Κάουνας.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς με τους συνεργάτες του ολοκλήρωσε την μίνι προετοιμασία των παικτών του στο κλειστό τουΟΑΚΑκαι στη συνέχεια η αποστολή αναχώρησε για την πρωτεύουσα της Αχαϊας. Εκτός του Γκιστ στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν επίσης οι Νίκος Παππάς και ΛευτέρηςΜποχωρίδης.

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Παναθηναϊκός καλείται να διαχειριστεί την ήττα που γνώρισε στην Πολωνία από την Ζιέλονα Γκόρα για την 4η αγωνιστική της Euroleague. Μία ήττα της οποίας ακολούθησε το πρόστιμο από την διοίκηση της ΚΑΕ.

Επίσης, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός υπενθύμισε στους φιλάθλους της ομάδας της για το παιχνίδι στην Πάτρα ότι: "λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων που ισχύει στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν διαθέτει εισιτήρια στους φιλάθλους της για την αυριανή αναμέτρηση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ