ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς Διαμαντίδη και Κούζμιτς με Αρκαδικό

Χωρίς Διαμαντίδη και Κούζμιτς με Αρκαδικό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Όγκνιεν Κούζμιτς και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος θα μείνουν εκτός δωδεκάδας για τον Παναθηναϊκό στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αρκαδικό (18/2, 19:00). Ντεμπούτο για τον Έλιοτ Γουίλιαμς, που πήρε τη θέση του Σάσα Πάβλοβιτς.

Το παιχνίδι με τον Αρκαδικό (18/2, 19:00) είναι από τα πλέον εύκολα για τον Παναθηναϊκό τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Τούτο όμως δεν σημαίνει πως υπάρχει χαλάρωση στο "πράσινο στρατόπεδο" αφού άπαντες θέλουν να παραμείνουν σε εγρήγορση εν όψει της συνέχειας. Ακολουθεί άλλωστε η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (21/2) και η επανέναρξη της Euroleague, με τον εντός έδρας αγώνα απέναντι στη Φενέρμπαχτσε.

Οι "πράσινοι", που θα παραταχθούν δίχως τους Δημήτρη Διαμαντίδη (ενοχλήσεις στον αχίλλειο) και Όγκνιεν Κούζμιτς (πρόβλημα στον προσαγωγό), που έκαναν θεραπεία, αλλά και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο που -αφού εξετάστηκε από τον εξειδικευμένο χειρουργό Δρ. Κωνσταντινίδη- ξεκίνησε τρέξιμο ώστε σταδιακά να μπει στο πρόγραμμα της ομάδας.

Μέσα σε όλα, η αναμονή σχετικά με τον Έλιοτ Γουίλιαμς θα ολοκληρωθεί αφού ο νεοαποκτηθείς γκαρντ θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση με την πράσινη φανέλα. Παρεμπιπτόντως, οι παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς θα φορούν την κοντομάνικη εμφάνιση, που τόσο έχει αγαπηθεί από τους φίλους της ομάδας από τη στιγμή που κυκλοφόρησε στην αγορά.

Κι όλα αυτά φυσικά εν μέσω μεταγραφικών συσκέψεων και εξελίξεων, αφού στο "τριφύλλι" εξετάζουν τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει, ξέροντας πως οι επιλογές είναι λίγες και το ρίσκο μεγάλο .

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ