ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς Διαμαντίδη και Γκιστ με Απόλλωνα Πατρών

Χωρίς Διαμαντίδη και Γκιστ με Απόλλωνα Πατρών
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το παιχνίδι με την Αναντολού Εφές έφερε παραπάνω από ένα προβλήματα στον Σάσα Τζόρτζεβιτς, αφού νοκ άουτ για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Απόλλωνα Πατρών (15/2, 17:30) τέθηκε -μετά τον Δημήτρη Διαμαντίδη κι- ο Τζέιμς Γκιστ.

Η επομένη της μεγάλης νίκης επί της Αναντολού Εφές έφερε... γεμάτο απουσιολόγιο στον Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος είδε τρεις παίκτες του να μην συμμετέχουν στο σημερινό (13/2) χαλάρωμα. Οι "πράσινοι" προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς, θέλοντας να διατηρηθούν φρέσκιοι εν όψει της συνέχειας που περιλαμβάνει δύο διαδοχικές εντός έδρας αναμετρήσεις απέναντι σε Απόλλωνα Πατρών (15/2) και Αρκαδικό (18/2).

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι ο μόνιμος απών την τελευταία εβδομάδα, πλην όμως δύο ακόμη ονόματα προστέθηκαν στη λίστα. Ο πρώτος είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης, που αγωνίστηκε μόλις 6'10'' στο τελευταίο παιχνίδι του α' γύρου του Top 16, λόγω των ενοχλήσεων στον αχίλλειο. Ο αρχηγός του "τριφυλλιού" ξεκουράστηκε κι έκανε θεραπεία, κάτι που πρόκειται να επαναληφθεί αρκετά τις προσεχείς ημέρες. Δεν υπάρχει λόγος άλλωστε να πιεστεί.

Όσο για τον δεύτερο; Πρόκειται για τον Τζέιμς Γκιστ, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό, με το ιατρικό τιμ του "τριφυλλιού" να τον κρατά στα "πιτς" για τις δύο αναμετρήσεις που ακολουθούν στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Αμφότεροι πάντως αναμένεται να είναι καθόλα έτοιμοι στην επανέναρξη της Euroleague (στις 25/2) και το εντός έδρας παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε. Αγώνα στον οποίο δικαίωμα συμμετοχής έχουν τόσο ο Μαρκίζ Χέινς όσο κι ο Έλιοτ Γουίλιαμς. Παρεμπιπτόντως, ο τελευταίος έφτασε στη χώρα μας το μεσημέρι του Σαββάτου (13/2) δηλώνοντας ανυπόμονος να φορέσει την πράσινη φανέλα . Θα περιμένει βέβαια λίγο αφού το ντεμπούτο του αναμένεται να γίνει την Πέμπτη (18/2) κόντρα στον Αρκαδικό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ