ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χοτζ: "Ξέρω για Παναθηναϊκό"

Χοτζ: "Ξέρω για Παναθηναϊκό"

Ο Ουόλτερ Χοτζ συγκαταλέγεται στους παίκτες που εξετάζει ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση της περιφερειακής του γραμμής. Το επιβεβαίωσε ο ίδιος με δηλώσεις που έκανε, εκφράζοντας τη χαρά του για το "πράσινο" ενδιαφέρον.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να "σκανάρει" τις επιλογές που έχει για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς -μαζί με τους συνεργάτες του- αναλύουν κάθε περίπτωση που προτείνεται, δίχως να έχει ξεχωρίσει κάποια περίπτωση ακόμη.

Εσχάτως, στην επιφάνεια βγήκε το όνομα του Ουόλτερ Χοτζ. Ο μέχρι πρότινος παίκτης της Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης φέρεται να έχει δεχθεί κρούση από τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό. Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως ακόμη δεν έχει προκύψει κάτι πιο ουσιαστικό, με τον παίκτη να επισημαίνει μέσω δηλώσεών του πως ναι μεν γνωρίζει για το ενδιαφέρον του "τριφυλλιού", πλην όμως δεν έχει κάτι πιο ουσιαστικό στα χέρια του.

Μιλώντας μάλιστα σε πολωνική ιστοσελίδα είπε ότι " αυτή τη στιγμή έχω αρκετές προτάσεις στα χέρια μου. Η Χαπόελ Ιερουσαλήμ μού προσφέρει τριετές συμβόλαιο, ενώ μια ομάδα από την Ελλάδα μου δίνει δύο χρόνια συμβόλαιο. Από την άλλη, η Γαλατάσαραϊ μου έχει κάνει πρόταση για έναν χρόνο", για να προσθέσει πως " όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες". Ο δημοσιογράφος που μίλησε μαζί του, προσπάθησε να γίνει πιο σαφής, ρωτώντας τον συγκεκριμένα για τον Παναθηναϊκό.

Τι απάντησε; " Είμαι χαρούμενος που ένας τόσο μεγάλος σύλλογος δείχνει ενδιαφέρον για μένα. Θα ήταν υπέροχο να ξαναπαίξω μαζί με τον Νικ Καλάθη. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Αυτή τη στιγμή όμως δεν έχω κάτι στα χέρια μου".

Παρεμπιπτόντως, με τον ομογενή πλεϊμέικερ συνυπήρξε στο Florida, στα κολεγιακά του χρόνια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ