ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χεζόνια: "Αγαπώ τον Παναθηναϊκό!"

Ο Μάριο Χεζόνια παραδέχτηκε ότι αγαπάει τον Παναθηναϊκό και την ιστορία του ενώ... προσπάθησε να εξηγήσει τον περσινό αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από τον Ολυμπιακό στα playoffs της Euroleague.

Πιστεύει ότι είναι ο καλύτερος όλων. Είναι η άποψη που έχει από την ημέρα που εμφανίστηκε στον μπασκετικό χάρτη! Αφού έγινε πικ στο Νο5 του Draft από το Orlando, ο Μάριο Χεζόνια αποκάλυψε τα πρότυπά του. " Ο Βασίλης Σπανούλης, ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Κάρλος Αρόγιο " παραδέχτηκε στις αρχές της χρονιάς ο Super Μάριο, μιλώντας σε Ισπανούς δημοσιογράφους.

Πρόσφατα, μάλιστα, ο Κροάτης κλήθηκε να σχολιάσει την παρουσία του πολλά υποσχόμενου Λούκα Ντόντσιτς στη Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας πως το αγωνιστικό του στυλ μοιάζει σε εκείνο του Δημήτρη Διαμαντίδη , εξυμνώντας την ποιότητα του αρχηγού του Παναθηναϊκού.

Ο άλλοτε άσος της Μπαρτσελόνα μίλησε στην κάμερα του OTE TV για τον Παναθηναϊκό, εξηγώντας ότι αγαπάει την ελληνική ομάδα και την ιστορία της! "Παρακολουθώ λίγο τον Παναθηναϊκό. Αγαπώ τον Παναθηναϊκό. Ξέρω κόσμο που είναι κοντά στους ιδιοκτήτες. Αγαπώ την ομάδα και την ιστορία της. Δεν έχω, όμως, πολύ χρόνο για να την παρακολουθώ".

Παράλληλα σχολίασε τον περσινό αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά της Euroleague, εκεί όπου οι "ερυθρόλευκοι" πέτυχαν τρεις σερί νίκες στη σειρά με τους Καταλανούς και προκρίθηκαν στο Final Four της Μαδρίτης: "Μετά το 1-0 δεν τα πήγαμε καθόλου καλά και μας συνέτριψαν. Δεν ξέρω τι συνέβη. Ο Ολυμπιακός με τον Σπανούλη, τον Πρίντεζη και τον Μάντζαρη είχε πολύ καλή ομάδα. Εγινε το 1-1, μετά πήγαμε στην Αθήνα και με τον κόσμο τους μας νίκησαν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ