ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χειρουργήθηκε και μετρά αντίστροφα ο Γιάνκοβιτς

Χειρουργήθηκε και μετρά αντίστροφα ο Γιάνκοβιτς
STOLISVAGGELIS

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς ήταν ο μεγάλος άτυχος της πρώτης προημιτελικής αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό (91-63), αφού υπέστη κάταγμα στο δεύτερο μετακάρπιο του αριστερού του χεριού. Χειρουργήθηκε ο διεθνής φόργουορντ, που μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση.

Η χρονιά ολοκληρώθηκε πρόωρα και με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τον Βλάντο Γιάνκοβιτς , ο οποίος στον πρώτο προημιτελικό των playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ αποχώρησε τραυματίας από το παρκέ. Ο διεθνής φόργουορντ εγκατέλειψε την αναμέτρηση στο 13'21'' της αναμέτρησης με τον Κολοσσό, με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να κάνουν λόγο για ρωγμώδες κάταγμα στο δεύτερο μετακάρπιο του αριστερού χεριού.

Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης (26/4) πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για την αποκατάσταση του προβλήματος, με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός να ενημερώνει πως " του τοποθετήθηκε νάρθηκας, τον οποίο και θα φέρει για διάστημα ενός μήνα και ακολούθως θα ξεκινήσει αποθεραπεία".

Ως εκ τούτου είναι σαφές πως θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο των playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, παλεύοντας πλέον με τον χρόνο για να είναι έτοιμος εν όψει της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας για το Προολυμπιακό τουρνουά. Εξάλλου, οι "πράσινοι" ολοκλήρωσαν σήμερα (26/4) την προετοιμασία τους για τον δεύτερο προημιτελικό με τον Κολοσσό, ταξιδεύοντας το απόγευμα για τη Ρόδο. Πέραν του Βλάντο Γιάνκοβιτς, απών από την αποστολή είναι ο Γιώργος Παπαγιάννης λόγω κατάγματος στο μικρό δάχτυλο του δεξιού χεριού.

Τη θέση του πρώτου στη δωδεκάδα πήρε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος ξεπέρασε πριν από μερικές ημέρες τη θλάση στον αριστερό λαγονοψοΐτη και είναι έτοιμος να επιστρέψει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ