ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χειρουργείο για Τζέιμς στον Παναθηναϊκό

Χειρουργείο για Τζέιμς στον Παναθηναϊκό

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε για τον Παναθηναϊκό, αφού ο Μάικ Τζέιμς τραυματίστηκε στο χέρι με αποτέλεσμα να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.

Σοβαρό πρόβλημα προέκυψε -από το πουθενά- για τον Παναθηναϊκό, αφού ο Μάικ Τζέιμς τραυματίστηκε στο χέρι, στη διάρκεια της προπόνησης του Σαββάτου (8/10) με αποτέλεσμα να περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου.

Ο Αμερικανός γκαρντ θα υποβληθεί τις επόμενες ώρες σε χειρουργική επέμβαση και κατόπιν θα γίνει γνωστό το ακριβές διάστημα απουσίας του από τη δράση. Είναι βέβαιο σε πρώτη φάση πως δεν θα αγωνιστεί κόντρα στη Ζάλγκιρις (14/10, 21:15) στην πρεμιέρα της EuroLeague, ενώ είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (17/10, 19:00).

Όπως αναφέρει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

" Με μια προπόνηση ολοκληρώθηκε σήμερα (8/10) το απόγευμα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Superfoods εν όψει της αυριανής κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρησης με τον Προμηθέα Πάτρας στο ΟΑΚΑ (9/10, 19.00, NS/2) για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League. Κατά τη διάρκειά της ο Μάικ Τζέιμς υπέστη βαθύ θλαστικό τραύμα στο αντιβράχιο του δεξιού του χεριού. Ο Αμερικάνος γκαρντ θα χειρουργηθεί σήμερα (8/10) από τον γιατρό της ομάδας μας, Θανάση Κονίδη, στο ΥΓΕΙΑ, ενώ το ακριβές διάστημα της αποθεραπείας θα εκτιμηθεί αύριο (9/10)".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ