ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χαμόγελα και σκέψεις για ενίσχυση

Χαμόγελα και σκέψεις για ενίσχυση
INTIME SPORTS

Η άνετη νίκη επί της Ζάλγκιρις επανέφερε τα χαμόγελα στον Παναθηναϊκό, με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να εξετάζει τις περιπτώσεις που του προτείνονται για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής του "τριφυλλιού".

Το παιχνίδι με τη Ζάλγκιρις αποδείχθηκε το καλύτερο "φάρμακο" για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος συνδύασε το τερπνόν (νίκη) μετά του ωφελίμου (ωραίο μπάσκετ). Κάπως έτσι, οι "πράσινοι" άφησαν πίσω τους τις μέτριες εμφανίσεις των τελευταίων δύο εβδομάδων, για να αποκτήσουν έναν καλό λόγο να χαμογελούν.

Εν όψει της αναμέτρησης με τον Αρκαδικό (16/11, 19:00), ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έχει ένα μόνο ερωτηματικό. Την παρουσία του Γιώργου Παπαγιάννη, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού στον δικέφαλο, με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολη η διαθεσιμότητά του. Παρόλ' αυτά, το "τριφύλλι" θα έχει την ευκαιρία να δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής στον Τζέιμς Γκιστ, προκειμένου ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ να βρει ρυθμό -μετά τον τραυματισμό του- ώστε να είναι 100% έτοιμος (από κάθε άποψη) για το παιχνίδι που ακολουθεί στην Euroleague με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν (20/11, 21:45).

Όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση, είναι σαφές πλέον πως ο Παναθηναϊκός κοιτάζει την αγορά για έναν πλεϊμέικερ. Βιασύνη όσον αφορά την προσθήκη δεν υπάρχει, αφού το μείζον είναι να γίνει η σωστή επιλογή. Ο κοινός παρονομαστής των παικτών που εξετάζονται πάντως έχουν να κάνει με την καλή αμυντική τους συμπεριφορά και να διακρίνονται για τα οργανωτικά τους στοιχεία. Ήτοι, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν ψάχνει κόμπο γκαρντ ή scoring guard, αλλά "καθαρό" πλεϊμέικερ για να δίνει "ανάσες" στους Νικ Καλάθη και Δημήτρη Διαμαντίδη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ