ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βρίσκει τη λύση ο Παναθηναϊκός

Βρίσκει τη λύση ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να ολοκληρώσει και την τελευταία του μεταγραφική κίνηση, με στόχο να εμφανιστεί ενισχυμένος από τον δεύτερο γύρο του Top 16. Τράβηγμα ο Όγκνιεν Κούζμιτς, που είναι αμφίβολος εν όψει Απόλλωνα Πατρών (15/2, 17:30).

Η επικράτηση επί της Αναντολού Εφές και η εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός, φυσικά έφερε χαμόγελα στις τάξεις της ομάδας που πλέον θα ρίξει το βάρος στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ώστε να ενσωματωθούν το συντομότερο δυνατό.

Οι "πράσινοι" πάντως, είναι έτοιμοι να βρουν και την τελευταία λύση η οποία θα ενισχύσει το ρόστερ και αφορά τον Αμερικανό σέντερ. Όπως γίνεται αντιληπτό, οι λύσεις που μπορούν να κάνουν τη διαφορά τέτοια περίοδο είναι περιορισμένες, ωστόσο στον Παναθηναϊκό φαίνονται διατεθειμένοι να πετύχουν τον στόχο τους.

Να θυμίσουμε πως η ομάδα του "τριφυλλιού" κινήθηκε για τον Τρεβόρ Εμπάκβε πριν από αρκετό διάστημα, ωστόσο η Μακάμπι αρνήθηκε την παραχώρησή του, παρά το γεγονός πως οι “πράσινοι” πέρα από τον Όγκνιεν Κούζμιτς έδιναν και ένα σημαντικό ποσό.

Από 'κει και πέρα, στην περίπτωση του Τζούλιαν Ράιτ, η Τρεντίνο είχε υπερβολικές οικονομικές απαιτήσεις ο Παναθηναϊκός δεν θέλησε να μπει σε αυτή τη διαδικασία ενώ το όνομα του Τζόι Ντόρσεϊ ποτέ δεν προχώρησε ουσιαστικά, αφού πάντα υπάρχει το ερωτηματικό αναφορικά με τον χαρακτήρα του.

Οι επόμενες ημέρες αναμένεται να είναι κρίσιμες για να κλείσει ακόμα ένα ζήτημα και με τους "πράσινους" να είναι έτοιμοι γι' ακόμα μία οικονομική υπέρβαση.

Πρώτη προπόνηση για Ουίλιαμς

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών (15/2, 17:30), οι "πράσινοι" προπονήθηκαν δίχως τους Δημήτρη Διαμαντίδη (ενοχλήσεις στον αχίλλειο), Τζέιμς Γκιστ (πρόβλημα στον αριστερό προσαγωγό), Βασίλη Χαραλαμπόπουλο (ατομικό πρόγραμμα) και Νίκο Παππά. Στο απουσιολόγιο ήρθε όμως να προστεθεί ένα ακόμη όνομα, αφού ο Όγκνιεν Κούζμιτς υπέστη τράβηγμα και πήγε στο νοσοκομείο για μαγνητική τομογραφία, η οποία όμως ήταν "καθαρή" επαναφέροντας την ηρεμία στο "πράσινο στρατόπεδο". Η κατάσταση του 25χρονου σέντερ θα επανεκτιμηθεί τη Δευτέρα (15/2), λίγες ώρες πριν το παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Από την άλλη, ο Έλιοτ Γουίλιαμς φόρεσε για πρώτη φορά τα αθλητικά του και προπονήθηκε με τους νέους του συμπαίκτες, έχοντας ως στόχο να εγκλιματιστεί το συντομότερο δυνατό. Το ντεμπούτο του πάντως δεν θα γίνει κόντρα στους "μελανόλευκους", αλλά στο παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο τον Αρκαδικό στο ΟΑΚΑ (18/2).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ