ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βρήκε το νούμερό του ο Σίνγκλετον

Βρήκε το νούμερό του ο Σίνγκλετον
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κρις Σίνγκλετον αναγκάστηκε να αλλάξει αριθμό στη φανέλα, επειδή το “1” έχει αποσυρθεί για χάρη των οπαδών του Παναθηναϊκού. Έπειτα, λοιπόν, από πολλή σκέψη (και προτάσεις) επέλεξε το... μηδέν!

Ολόκληρο θέμα δημιουργήθηκε στον Παναθηναϊκό με τον αριθμό “1” που επέλεξε να φορέσει ο Κρις Σίνγκλετον. Το πρόβλημα είναι το εξής: Ο συγκεκριμένος αριθμός είναι ένας από τους τρεις που έχουν αποσύρει οι “πράσινοι” στην οροφή του ΟΑΚΑ (μαζί με το “4” του Αλβέρτη και το “13” του Διαμαντίδη) προς τιμήν των φιλάθλων τους. Κάπως έτσι, λοιπόν, ο Αμερικανός φόργουορντ αποφάσισε να πάρει άλλο νούμερο. Και επέλεξε το “0”.

Ο Σίνγκλετον έκανε την ανακοίνωση μέσω του Twitter, κι ενώ προηγουμένως είχε ζητήσει ο ίδιος από τους followers του να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Ακόμα και ο... Τρέβορ Μπούκερ των Μπρούκλιν Νετς (υπήρξαν συμπαίκτες για μία τριετία στην Ουάσινγκτον) κατέθεσε τη γνώμη του (" από το 3 έως το 5"), πριν ο Σίνγκλετον του ζητήσει να του στείλει είτε αυτός, είτε ο Κέβιν Ντουράντ, τουλάχιστον 10 ζευγάρια παπούτσια προκειμένου να φορέσει το 35, το νούμερο δηλαδή που έχουν οι δύο ΝΒΑers!

Την καλύτερη πρόταση πάντως την έκανε 19χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού, ο οποίος του πρότεινε να φορέσει το "56" για να τιμήσει τον ίδιο, που έχει αυτό το νούμερο στην ομάδα στην οποία αγωνίζεται! Διαβάστε παρακάτω όλη τη στιχομυθία που έγινε στο Twitter μεταξύ του Κρις Σίνγκλετον, του οπαδού του Παναθηναϊκού και του... Τρέβορ Μπούκερ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ