ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Βράζουν" στον Παναθηναϊκό και περιμένουν τιμωρία

"Βράζουν" στον Παναθηναϊκό και περιμένουν τιμωρία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Tο Sport24.gr παρουσιάζει τη στάση του Παναθηναϊκού την επομένη του "ντου" στους διαιτητές κατά την είσοδό τους στο ΣΕΦ. Οι Πράσινοι θέλουν να εφαρμοστούν τα προβλεπόμενα από τον κανονισμό, με βάση όσα καταγράφηκαν στο φύλλο αγώνα, πριν το τζάμπολ του τρίτου τελικού.

Λίγες ώρες έχουν περάσει από τη λήξη του τρίτου τελικού Basket League ΣΚΡΑΤΣ και η αλήθεια είναι πως στον Παναθηναϊκό δεν έχουν ηρεμήσει αναφορικά με τον τρόπο που εξελίχθηκε η αναμέτρηση στο ΣΕΦ. Τα παράπονα που είχαν οι "πράσινοι" για τις αποφάσεις των διαιτητών έχουν εκφραστεί από την πρώτη στιγμή , ωστόσο η αλήθεια είναι πως η προσοχή όλων έχει επικεντρωθεί σε όσα συνέβησαν πριν από το τζάμπολ του τρίτου τελικού και έχουν γραφτεί στο φύλλο αγώνα.

" Περιμένουμε την αντίδραση του... ευαίσθητου σε αυτά τα θέματα Σταύρου Κοντονή", έλεγαν οι "πράσινοι" για το επεισόδιο που σημειώθηκε με απειλές και ύβρεις τη στιγμή που οι τρεις διαιτητές, Πηλοΐδης, Καρακατσούνης και Παναγιώτου κατευθύνονταν προς τ’ αποδυτήρια . Για την ώρα πάντως, δεν υπάρχει καμία αντίδραση από πουθενά και μένει να δούμε πως θα εξελιχθούν οι επόμενες ώρες.

Το… μπαλάκι στον αθλητικό δικαστή

Από κει και πέρα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ πριν από την αναμέτρηση αλλά και πιο συγκεκριμένα με όσα γράφτηκαν αναλυτικά στο φύλλο αγώνα, οι «πράσινοι» περιμένουν τιμωρία της έδρας του Ολυμπιακού, κάτι που αλλάζει τα δεδομένα σε περίπτωση που η σειρά οδηγηθεί σε πέμπτο ματς και θα στηριχτούν σε συγκεκριμένα άρθρα του κανονισμού που αναφέρονται σε περιστατικά που δυσφημούν το άθλημα. Για να γίνουμε όμως πιο σαφείς το φύλλο αγώνα ανέφερε τα εξής:

"Κατά την είσοδό των διαιτητών στο ΣΕΦ κι ενώ κατευθύνονταν στα αποδυτήρια, κάποιοι εύσωμοι φίλοι του Ολυμπιακού κινήθηκαν προς το μέρος μας, βρίζοντας μας. " Παίξτε καλά π@@@@, θα σας γ@@@ και ξέρουμε που πίνατε καφέ το πρωί. Σωματική επαφή δεν υπήρξε ενώ δεν υπήρχε και αστυνομική δύναμη".

Τα όσα αναφέρει συν τα ελλιπή μέτρα ασφαλείας δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα και αν χαρακτηριστούν δυσφημιστικά για το άθλημα από τον αθλητικό δικαστή τότε προβλέπονται ποινές κεκλεισμένων των θυρών σύμφωνα με τα άρθρα 21 και 22 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού, όπου θα σταθεί ο Παναθηναϊκός.

Tο άρθρο 21 αναφέρει μεταξύ άλλων πως αν τα γεγονότα χαρακτηριστούν δυσφημιστικά τότε επιβάλλεται ποινή από μία έως δύο αγωνιστικές και πρόστιμο από 1.100 έως 2.200 ευρώ. Επίσης, σύμφωνα με το άρθρο 22 αν χαρακτηριστούν ιδιαίτερα δυσφημιστικά τότε η τιμωρία φτάνει μέχρι και τέσσερις αγωνιστικές.

"Βράζουν" στον Παναθηναϊκό και περιμένουν τιμωρία
"Βράζουν" στον Παναθηναϊκό και περιμένουν τιμωρία
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ