ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βράνκοβιτς: "Σας περιμένω στο ΟΑΚΑ"

Βράνκοβιτς: "Σας περιμένω στο ΟΑΚΑ"

Ο Στόγιαν Βράνκοβιτς δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιστροφή του στην Αθήνα για το φιλικό με την Παρτίζαν ενώ έστειλε το μήνυμά στους φίλους του Παναθηναϊκού, τους οποίους χαρακτήρισε ως τους καλύτερους στον κόσμο.

Ο Παναθηναϊκούς θα βραβεύσει τους Δημήτρη Διαμαντίδη, Αντώνη Φώτση, Στόγιαν Βράνκοβιτς, Φραγκίσκο Αλβέρτη και Ντέγιαν Μποντίρογκα για την προσφορά τους στο "τριφύλλι" στο περιθώριο του φιλικού με την Παρτίζαν (23/9, 19:30).

Ο Βράνκοβιτς, ο οποίος συνδύασε την παρουσία του στον Παναθηναϊκό με το πρώτο Κύπελλο Πρωταθλητριών, βρίσκεται ήδη στην Αθήνα ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους του Παναθηναϊκού, τους οποίους χαρακτήρισε ως τους καλύτερους στον κόσμο!

"Πάντα αισθάνομαι καλά όταν βρίσκομαι εδώ. Πέρασε πολύ καιρός από την τελευταία φορά αλλά το περίμενα με ανυπομονησία", τόνισε αρχικά ο Βράνκοβιτς και συνέχισε: "Στη ζωή και την καριέρα μου είχα διάφορες διακρίσεις, όμως αυτή είναι πολύ ιδιαίτερη. Αισθάνομαι υπερήφανος γι' αυτό. Ανυπομονώ να δω τους φιλάθλους της ομάδας στο ΟΑΚΑ, τους αγαπώ. Είναι οι καλύτεροι φίλαθλοι στον κόσμο. Σας περιμένω στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη".

Εν συνεχεία αναφέρθηκε και στο Ευρωμπάσκετ που ολοκληρώθηκε χθες (20/9), με την κατάκτηση του τίτλου από την Ισπανία: "Το τουρνουά ήταν λίγο περίεργο από την αρχή του. Η Ισπανία δεν ξεκίνησε πολύ καλά αλλά το κατέκτησε παίζοντας καλά στα τελευταία της παιχνίδια".

Το μήνυμα του Στόγιαν Βράνκοβιτς

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ