ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βουγιούκας: "Υπέρβαση για την τετράδα στην EuroLeague"

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ίαν Βουγιούκας μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 λίγη ώρα μετά το φινάλε της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού Superfoods με τον Προμηθέα Πάτρας, για να αναφερθεί -εκτός των άλλων- στη μάχη που δίνει το "τριφύλλι" για το πλεονέκτημα έδρας στην EuroLeague.

Λίγη ώρα αφότου ο Παναθηναϊκός Superfoods πήρε με εντυπωσιακό τρόπο την εκτός έδρας νίκη επί του Προμηθέα Πάτρας , ο Ίαν Βουγιούκας μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και στην εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Άκη Δημακό για το "διπλό" στην αχαϊκή πρωτεύουσα, αλλά και τη μάχη για πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της EuroLeague.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την επικράτηση απέναντι στον Προμηθέα: " Στο τέλος βγάλαμε ενέργεια. Ο Ντένμον και ο Αντετοκούνμπο έπαιξαν πολύ καλά, όπως και ο Καλάθης. Σίγουρα, ήμασταν επηρεασμένοι από το ματς με τον Ολυμπιακό, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Τώρα όμως τελείωσε και πρέπει να συγκεντρωθούμε για την αναμέτρηση που έρχεται με την Ρεάλ στη Μαδρίτη".

Για το αήττητο στην Stoiximan.gr Basket League: " Νομίζω έχει ξεκαθαρίσει η πρωτιά. Είμαστε κάποιες νίκες μπροστά αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι, καθώς πρέπει να είμαστε σοβαροί σε κάθε παιχνίδι για να τελειώσουμε χωρίς ήττα".

Για τη συνέχεια στην EuroLeague: " Για την τετράδα πρέπει να κάνουμε υπέρβαση αφού έχουμε χάσει πολύτιμο έδαφος. Πρέπει να δείξουμε πώς μπορούμε να κερδίσουμε εκτός έδρας, κάτι το οποίο μέχρι στιγμής δεν το έχουμε καταφέρει. Αν το πετύχουμε αυτό και πάρουμε τα παιχνίδια στην έδρα μας, τότε θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ