ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βουγιούκας: "Η άμυνα κερδίζει πρωταθλήματα"

Βουγιούκας: "Η άμυνα κερδίζει πρωταθλήματα"

Στην άμυνα του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Ίαν Βουγιούκας στις δηλώσεις που έκανε στον Sport24 Radio 103,3 μετά την τρίτη φετινή νίκη επί του Ολυμπιακού.

Τρίτωσε το καλό για τον Παναθηναϊκό στα φετινά ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι "πράσινοι" έχουν στρογγυλοκάτσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Stoiximan.gr Basket League και όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να το κουνήσουν από εκεί μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, καθώς έχουν πλέον διαφορά τεσσάρων βαθμών από τον Ολυμπιακό.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ιαν Βουγιούκας μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για το τρίτο φετινό ντέρμπι, το οποίο συνοδεύτηκε από την τρίτη νίκη του Παναθηναϊκού σε Stoiximan.gr Basket League και EuroLeague.

Διαβάστε τι είπε ο σέντερ του Παναθηναϊκού:

Για την ταυτότητα του Παναθηναϊκού:

" Η άμυνα είναι αυτή που κερδίζει τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα. Είναι πολύ σημαντικό ότι μπορούμε να κρατάμε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός στους 61 πόντους. Σίγουρα, επιθετικά δεν ήμασταν στο πιο ποιοτικό μας βράδυ, αλλά έχουμε παίκτες που παίζουν καλή άμυνα. Στη συνέχεια θα χρειαστούμε όλους τους παίκτες".

Για την άμυνα και τη συνέχεια της EuroLeague:

"Πρέπει να είναι το όπλο μας, όπως και το ΟΑΚΑ. Η Ευρωλίγκα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική όσον αφορά την πρώτη πεντάδα και κάθε ματς μετράει. Ελπίζω να μην πληρώσουμε στο τέλος τις εκτός προγράμματος ήττες πουκάναμε".

Για τον Λούκας Λεκαβίτσιους:

"Είχε παίξει καλά και στο ΣΕΦ και ήταν καθοριστικός. Είχε καλή ψυχολογία και ήταν πολύ καλός και απόψε".

Για τον Ντίνο Μήτογλου:

"Είναι ένα παιδί σκληρό, με ταλέντο και αυτοπεποίθηση. Έδειξε ότι ακόμα και ο 12ος παίκτης μπορεί να μπει και να προσφέρει. Αυτό έκανε και απόψε και ελπίζω και στη συνέχεια να κάνει το ίδιο".

Ακούστε τις δηλώσεις του σέντερ του Παναθηναϊκού στον Sport24 Radio 103,3:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ