ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βουγιόσεβιτς: "Θα πρέπει να απολογηθεί ο Τόμιτς!"

Βουγιόσεβιτς: "Θα πρέπει να απολογηθεί ο Τόμιτς!"

Ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς πήρε το πλευρό του Σάσα Τζόρτζεβιτς στη διαμάχη με τον Τόμιτς και εξήγησε πως αυτός που πρέπει να απολογηθεί είναι ο ασίσταντ κόουτς του Ολυμπιακού για την "κλοπή" του Μιλουτίνοφ από την Παρτίζαν!

Το επεισόδιο ανάμεσα στον Σάσα Τζόρτζεβιτς, τον Μίλαν Τόμιτς και τον Νικ Καλάθη αμέσως μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού "σημάδεψε" το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου οι "πράσινοι" έκαναν το 2-0 στις αναμετρήσεις με τους Πειραιώτες μέσα σε διάστημα λίγων ημερών.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αρνήθηκε να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση στη συνέντευξη Τύπου καταγγέλοντας φραστική επίθεση στον άμεσο συνεργάτη του, ο Τζόρτζεβιτς εξήγησε πως "ό,τι συμβαίνει στο παρκέ, μένει στο παρκέ" , ο Τόμιτς αποκάλυψε ότι "με έβρισαν στα σέρβικα" ενώ οι Πειραιώτες κατηγορούν τον Νικ Καλάθη για χυδαίες φράσεις προς την πλευρά του!

Ο Τζόρτζεβιτς μίλησε στους συμπατριώτες του (στην εφημερίδα Sport ) για το συμβάν, τονίζοντας πως: "Φίλοι μου, δεν έγινε τίποτα απολύτως που να αξίζει αναφοράς! Είναι πολύ πιο εύκολο για κάποιον να σταματήσει να μιλάει για το παιχνίδι και έτσι να στρέφει την προσοχή αλλού. Καταλαβαίνω την πίεση που νιώθει ο Ολυμπιακός αυτή την περίοδο, αφού έχασαν από εμάς για δεύτερη φορά μέσα σε 15 μέρες. Δεν θα επιστρέψω στον Σφαιρόπουλο να με σύρει σε κόντρα με τον Τόμιτς".

Θέση επί του θέματος πήρε ο πρώην κόουτς της Παρτίζαν, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς! "Νομίζω ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ρίχνουν την προσοχή σε αυτά τα θέματα, μεταφέροντας τις ευθύνες για τις ήττες. Τώρα σε ό,τι αφορά τις απολογίες, νομίζω πως αυτός που πρέπει να απολογηθεί είναι ο Μίλαν Τόμιτς για την κλοπή του Μιλουτίνοφ από την Παρτίζαν!".

Θυμίζουμε πως λίγες ώρες πριν ανακοινωθεί η μεταγραφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό, οι Σέρβοι αποκάλυψαν ότι οι μάνατζερ του διεθνή σέντερ ζήτησαν να "σπάσει" το συμβόλαιο με την Παρτίζαν λόγω καθυστέρησης στην καταβολή των μισθών. Έτσι, λοιπόν, η ομάδα του Βελιγραδίου (που παρεμπιπτόντως ταλαιπωρείται από μεγάλα οικονομικά προβλήματα), δεν έβαλε ευρώ στα ταμεία της από την μετακίνησή του στους Πειραιώτες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ