ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τζόρτζεβιτς: "Χρειαζόμαστε χρόνο"

Τζόρτζεβιτς: "Χρειαζόμαστε χρόνο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο κόουτς Τζόρτζεβιτς τόνισε πως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται χρόνο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο και επεσήμανε πως παρά την κούραση των ταξιδιών, οι πράσινοι έχασαν από την ΤΣΣΚΑ για ένα σουτ.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Μόσχα, με τον Παναθηναϊκό να χάνει στο τέλος από την ΤΣΣΚΑ με σκορ 81-80 , μίλησαν για την αναμέτρηση τόσο ο προπονητής των πρασίνων, Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς, όσο και ο Τζέιμς Φελντέιν.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε αρχικά τα εξής: "Θέλω αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ για τη νίκη της. Ήταν ένας πραγματικό παιχνίδι Ευρωλίγκας. Και οι δύο ομάδες ήταν εξαιρετικές. Δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι διότι χάσαμε. Ούτε σε εμένα ούτε στους παίκτες μου μας αρέσει να χάνουμε.

Με τόσα προβλήματα και τόσα πολλά ταξίδια ήρθαμε στη Μόσχα και χάσαμε στο ένα σουτ από την ΤΣΣΚΑ, ενώ είχαμε τις ευκαιρίες μας να πάρουμε τη νίκη. Κάναμε καλή δουλειά".

Για την κατάσταση των παικτών του, σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας του, εξήγησε: "Χρειαζόμαστε χρόνο για να φθάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Οι παίκτες μου έχουν δουλέψει σκληρά όλο αυτό το διάστημα. Είχαμε πολύ δύσκολα ταξίδια. Μέσα από τα φιλικά που δώσαμε έχουμε μάθει πολλά σχετικά με το τι πρέπει να κάνουμε για να βελτιωθούμε.

Σήμερα (04/10) κάναμε πολλά λάθη και χάσαμε αρκετά λέι απ. Αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί, γιατί όπως είδαμε και σήμερα το ματς κρίθηκε στον πόντο. Τώρα, σκεφτόμαστε το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την προσεχή Πέμπτη (08/10) και ανυπομονούμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και η Ευρωλίγκα".

Φελντέιν: "Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες"

Ο Τζέιμς Φελντέιν, από τη μεριά του, τόνισε: "Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες κορυφαίου επιπέδου. Και οι δύο παίξαμε με ένταση έως το τέλος, παρά την κούραση και τα προβλήματα. Παίξαμε σκληρά και είμαστε ικανοποιημένοι για αυτό. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες και νικήτρια αναδείχθηκε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ