ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τζόρτζεβιτς στον Sport24 Radio: "Με το μαχαίρι στα δόντια στη Βιτόρια"

Τζόρτζεβιτς στον Sport24 Radio: "Με το μαχαίρι στα δόντια στη Βιτόρια"
STOLISVAGGELIS

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε στον Γιάννη Λαμπίρη και τον Sport24 Radio 103.3 λίγα λεπτά μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Κηφισιάς (84-75), τονίζοντας πως θέλει να δει το μάτι των παικτών του να γυαλίζει στους αγώνες που ακολουθούν με τη Λαμποράλ Κούτσα. (audio)

Το παιχνίδι - αγγαρεία με την Κηφισιά πέρασε δίχως απώλειες για τον Παναθηναϊκό , ο οποίος πήρε το ροζ φύλλο αγώνα και στρέφει πλέον την προσοχή του στις δύο εκτός αναμετρήσεις με τη Λαμποράλ Κούτσα για τα πλέι οφ της Euroleague. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για τις μονομαχίες με την ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

" Θέλω να δω τους παίκτες μου να μπουν στο γήπεδο της Λαμποράλ με το μαχαίρι στα δόντια. Στο παιχνίδι με την Κηφισιά είδα από τους παίκτες μου τέτοια στοιχεία αποφασιστικότητας μετά τα πρώτα 8 λεπτά. Μου άρεσαν οι άμυνας που βγάλαμε, ένα κλέψιμο παραπάνω, ένα λάθος λιγότερο. Η βρώμικη δουλειά που μπορεί να μην αποτυπώνεται στην στατιστική, αλλά μπορεί να σου δώσει σημαντικές νίκες", δήλωσε αρχικά για να προσθέσει πως " είχα πει στους παίκτες μου ότι το παιχνίδι με την Κηφισιά θα ήταν δύσκολο. Επιπλέον, είχαμε μόνο μια μέρα να προετοιμαστούμε μετά από ένα δύσκολο ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη".

Ενώ έκλεισε μιλώντας με κολακευτικά λόγια για τη φετινή πορεία της Κηφισιάς: " Ξέραμε ότι η Κηφισιά θα μας δυσκόλευε. Είναι μια ομάδα με εξαιρετική χημεία και τους είχα συγχαρεί και μετά το ματς του πρώτου γύρου. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για την πορεία τους. Μας βοήθησαν να καταλάβουμε πως πρέπει να αντιδρούμε σε δύσκολες συνθήκες και να μπαίνουμε δυνατά στα παιχνίδια από την αρχή".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ