ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τζόρτζεβιτς: "Όποιος θέλει να φύγει, η πόρτα είναι ανοιχτή"

Τζόρτζεβιτς: "Όποιος θέλει να φύγει, η πόρτα είναι ανοιχτή"
INTIME SPORTS

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ήταν έξαλλος μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως όποιος παίκτης του επιθυμεί να φύγει, μπορεί να το κάνει. Τι σχολίασε για τη συμπεριφορά των ατζέντηδων των παικτών του.

Για πρώτη φορά από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του Παναθηναϊκού είδαμε τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να είναι τόσο έξαλλος. Ο προπονητής των "πρασίνων" παρουσιάστηκε εκνευρισμένος κάνοντας ευθεία αναφορά σε ένα σημαντικό πρόβλημα που έχει εντοπίσει: τους ατζέντηδες των παικτών.

Οι δηλώσεις του ξεκίνησαν με διαφορετικό τόνο βέβαια αφού " ευχαριστώ τον αντίπαλο προπονητή για τα συγχαρητήρια αλλά θεωρώ ότι δεν αξίζαμε αυτή τη νίκη, ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλύτερα από εμάς, την άξιζε και όταν ξέφυγε με δέκα πόντους, δεν μας βγήκαν οι αλλαγές γιατί κάποιοι χάσανε την αυτοπεποίθησή τους. Το παιχνίδι λέγεται καλαθοσφαίριση για να βάζεις την μπάλα στο καλάθι. Χάσαμε πολλές βολές όπως και σε άλλα παιχνίδια όπως με την Ζιελόνα Γκόρα, κάποιοι θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους, να ανεβάσουμε ρυθμούς στην προπόνηση", για να συνεχίσει αναφερόμενος στην αναμέτρηση:

" Είναι ένα περίεργο παιχνίδι για εμάς, κάναμε μόνο 12 ασίστ, άφησαν τα ελεύθερα σουτ μας, αλλά ήμασταν άστοχοι. Είναι μάλλον η ομάδα με την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, οι περισσότερες ομάδες δυσκολεύονται απέναντί τους. Και δεν επιτρέπουν αιφνιδιασμούς. Είχαμε 1/7 λέι απ κάτι που είναι ανεπίτρεπτο ειδικά στην έδρα μας. Μου άρεσε ότι παλέψαμε το παιχνίδι μέχρι τέλους και κατορθώσαμε να κερδίσουμε, έχοντας πίστη στη νίκη, ο ΠΑΟΚ έχασε κρίσιμες βολές και πιστεύω ότι δεν αξίζαμε τη νίκη όμως".

Κι ύστερα ήρθε η "έκρηξη" του Σάσα Τζόρτζεβιτς: " Ένα μήνυμα προς τους παίκτες άσχετο προς το παιχνίδι. Όποιοι θέλουν να φύγουν από την ομάδα, να φύγουν, η πόρτα είναι ανοικτή. Οι ατζέντηδες δεν πρέπει να τηλεφωνούν τους πελάτες τους πριν και μετά από κρίσιμα παιχνίδια και το κάνουν για να μάθουν γιατί δεν παίζουν πολύ, ποτέ όμως δεν έχουν πάρει τηλέφωνο για να μάθουν γιατί οι παίκτες τους δεν παίζουν καλά. Υπάρχει ατομική ευθύνη στους παίκτες για να παίζουν καλά όταν παίζεις σε μία ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός", ενώ επεσήμανε ότι:

" Αν έχουμε παίκτες και προσωπικότητες που δεν καταλαβαίνουν που παίζουν, τότε δεν έχουν θέση στον Παναθηναϊκό. Όσον αφορά εμένα το παιχνίδι είναι ομαδικό και όχι ατομικό. Γι’ αυτό μην σας προκαλέσει έκπληξη ό,τι κι αν συμβεί τις επόμενες μέρες".

Τέλος, κατέληξε λέγοντας πως " προφανώς η δουλειά του προπονητή είναι να βοηθάει τους παίκτες και φυσικά να ανταποκρίνονται. Το γήπεδο μπάσκετ δεν λέει ποτέ ψέματα. Παίζεις σε μία μεγάλη ομάδα και όχι για να σκέφτεσαι το προσωπικό σου συμφέρον. Τεράστιο παράδειγμα ο Διαμαντίδης για τον τρόπο που παίζει τα τελευταία χρόνια".

Από την πλευρά του ο Νικ Καλάθης είπε: " Για εμάς ήταν τύχη που πήραμε το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ σκόραρε με τον τρόπο που είδατε, έχει έμπειρους παίκτες που παίζουν καλά. Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας, ήταν μία μάχη όλο το παιχνίδι, δεν παίξαμε όπως συνηθίζουμε τις 2-3 τελευταίες εβδομάδες, αλλά πρέπει να τους δώσουμε credit γιατί παλεύουν όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να βελτιωθούμε, γιατί έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι μπροστά μας την Πέμπτη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ