ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τζόρτζεβιτς: "Με μια λέξη: Καλά"

Τζόρτζεβιτς: "Με μια λέξη: Καλά"
STOLISVAGGELIS

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα κοουτσάρει τον Παναθηναϊκό στην Euroleague 2015-16 και υπενθύμισε ότι οι "πράσινοι" θα είναι έτοιμοι να παίξουν όπως πρέπει κι όταν πρέπει ανεξάρτητα από τον αντίπαλο που έχουν μπροστά στους.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Σάσα Τζόρτζεβιτς, κλήθηκε να σχολιάσει τη σημερινή (9/7) κλήρωση της Euroleague που φέρνει τους "πράσινους" αντιμέτωπους με τις Μπαρτσελόνα, Λοκομοτίβ Κουμπάν, Ζάλγκριις, Καρσίγιακα και Ζιελόνα Γκόρα.

" Με μια λέξη: Καλά. Όλες οι ομάδες στην Euroleague έχουν ποιότητα και οι παίκτες που μετέχουν σε αυτές αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο. Κάθε αγώνας είναι δύσκολος κι εμείς από την πλευρά μας σεβόμαστε όλες τις ομάδες. Όπως βλέπω έχουμε και κάποια μακρινά άρα και δύσκολα ταξίδια, όπως το Κουμπάν ή το Κάουνας, αλλά… όλα καλά! Θα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε όπως πρέπει όταν πρέπει, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο που θα έχουμε μπροστά μας" επισήμανε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς από την πλευρά του, τόνισε: "Είμαστε σ’ έναν όμιλο… κάπως περίεργο. Η Καρσίγιακα θα παίξει για πρώτη φορά στην Euroleague, ενώ η Λοκομοτίβ και η Ζιέλονα Γκόρα επιστρέφουν στο υψηλότερο επίπεδο μετά από μια χρονιά απουσίας. Η Ζαλγκίρις είναι παραδοσιακή δύναμη και πολύ επικίνδυνη, ειδικά μέσα στην έδρα της. Η Μπαρτσελόνα είναι σταθερή σε υψηλό επίπεδο τα τελευταία χρόνια. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί στην έδρα μας και να νικήσουμε όλους τους αγώνες στο ΟΑΚΑ. Θα πρέπει να παλεύουμε για τη νίκη εντός κι εκτός έδρας κι αυτός να είναι ο στόχος μας. Έχω εμπιστοσύνη στον προπονητή μου και στους συμπαίκτες μου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ