ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τζόρτζεβιτς: "Κέρδος για εμάς οι νεαροί παίκτες"

Τζόρτζεβιτς: "Κέρδος για εμάς οι νεαροί παίκτες"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς Τζόρτζεβιτς τόνισε πως στο παιχνίδι κόντρα στον Κολοσσό το κέρδος για τον Παναθηναϊκό ήταν η καλή παρουσία των νεαρών παικτών. Χαραλαμπόπουλος: "Θέλαμε να μην κάνουμε τα ίδια λάθη".

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο ΟΑΚΑ, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μίλησαν για τη νίκη των πρασίνων επί του Κολοσσού Ρόδου.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκός δήλωσε πως: "Είχαμε πολλά λάθη στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς πίεση στους αιφνιδιασμούς, αλλά μόλις βρήκαμε το όπλο μας στην άμυνα ήμασταν καλύτεροι. Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης.

Ό,τι συνέβη πριν 3 ημέρες στη Βαρκελώνη, συνέβη και τώρα εδώ. Είχαμε μικρό ροτέισιον, χάσαμε τον Γκιστ, ο Κούζμιτς ίσως επιστρέψει με τη Ζιελόνα Γκόρα, ο Γιάνκοβιτς ήταν εκτός για 4 ημέρες, έτσι επικεντρώθηκα στους νεαρούς παίκτες. Κέρδισαν σε αυτοπεποίθηση κι εμπειρίες. Έφερα τον Χαραλαμπόπουλο στη συνέντευξη Τύπου γιατί είναι κομμάτι του ροτέισιον. Καλή συνέχεια στον Κολοσσό Ρόδου. Ήδη κάνουν καλή χρονιά".

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, από την πλευρά του, δήλωσε πως: "Το χαρήκαμε κι οι δύο ομάδες. Θέλαμε να μη κάνουμε τα ίδια λάθη με αυτά στη Βαρκελώνη, το καταφέραμε εν μέρει. Θα ετοιμαστούμε για τη Ζιελόνα Γκόρα κι ευελπιστούμε να 'μαστε πιο έτοιμοι. Καλή συνέχεια στον Κολοσσό Ρόδου".

Λυκογιάννης: "Η έκταση του σκορ μας αδικεί"

Ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου, Άρης Λυκογιάννης, σχολίασε πως: 'Η τελική έκταση του σκορ αδικεί την εικόνα μας. Για 30' ήμασταν αρκετά συνεπείς εκτός απ' την άμυνα στο τρανζίσιον. Και καλά κυκλοφορήσαμε τη μπάλα, και διαβάσαμε σωστά ό,τι μας έδωσε ο Παναθηναϊκός.

Κάναμε κακό τέταρτο δεκάλεπτο σε σχέση και με περιφερειακό σουτ, όπου σούταρε με 56% στα τρίποντα. Θα κρατήσουμε αυτά που πρέπει, θα χρησιμοποιήσουμε τα λάθη μας για να βελτιωθούμε όπως συμβαίνει σε αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, ώστε να 'μαστε καλύτεροι με τον Αρκαδικό. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό σ' Ελλάδα κι Ευρώπη".

Ο παίκτης των φιλοξενούμενων, Γκάρι ΜακΓκί, είπε: "Ήταν μία δύσκολη αναμέτρηση για εμάς. Βγήκαμε στο παρκέ για να παλέψουμε, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός... όρμησε πάνω μας, χτύπησε στο τρανζίσιον και μας πόνεσε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ