ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τζόρτζεβιτς: "Καλή εικόνα στην άμυνα"

Τζόρτζεβιτς: "Καλή εικόνα στην άμυνα"

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού στο φιλικό με τους Zhejiang Lions (64-83), τονίζοντας πως όλα θα ξεκινούν από την άμυνα. Τι δήλωσε ο MVP της αναμέτρησης, Σάσα Πάβλοβιτς.

Το εμπόδιο των Zhejiang Lions δεν αποδείχθηκε ιδιαίτερα υψηλό για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος -με τον έναν ή τον άλλον τρόπο- κατάφερε να επικρατήσει με άνεση (64-83) , στο πρώτο του φιλικό επί κινεζικού εδάφους. Η κούραση και η έλλειψη ενέργειας ήταν εμφανή στις προσπάθειες των παικτών του Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος δήλωσε πάντως ικανοποιημένος απ όσα είδε απόψε (28/9).

" Ήταν μόλις το δεύτερο παιχνίδι μας με την υπάρχουσα σύνθεση, οπότε προσπαθεί ακόμη να μάθει ο ένας τον άλλον", ανέφερε αρχικά ο "Σάλε", πριν προχωρήσει λέγοντας: " Κάναμε καλή προσπάθεια στην άμυνα και εκεί θα βασιστούμε στη διάρκεια της χρονιάς. Οι Zhejiang Lions είχαν ποιοτικούς παίκτες που έπαιξαν καλά απόψε, μας δυσκόλεψαν αρκετά μέχρι να πάρουμε τη νίκη".

Όσο για την κούραση της ομάδας του; " Ήταν επίσης δύσκολο να ταξιδεύουμε από την Ευρώπη και να είμαστε σε καλή κατάσταση για ένα φιλικό παιχνίδι, δύο μόλις ημέρες μετά την άφιξή μας στη χώρα. Θα έλεγα όμως πως ήταν μια καλή προπόνηση για εμάς", απάντησε.

Από την πλευρά του, ο Σάσα Πάβλοβιτς ανέφερε: " Νομίζω πως ήταν ένα απαιτητικό παιχνίδι. Κερδίσαμε στο τέλος, η ομάδα έπαιξε καλά και δυσκολευτήκαμε αρκετά για να φτάσουμε στην επικράτηση. Είναι μόλις το δεύτερο παιχνίδι που παίζουμε όλοι μαζί, οπότε βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα. Ήταν ένα καλό τεστ για εμάς και είμαι χαρούμενος που πήραμε τη νίκη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ