ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τζόρτζεβιτς: "Δεν πρέπει να συμβεί ξανά"

Τζόρτζεβιτς: "Δεν πρέπει να συμβεί ξανά"
Τζόρτζεβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Σάσα Τζόρτζεβιτς, στη Συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ τόνισε πως η Euroleague παίρνει πολλή ενέργεια από τους παίκτες του και ότι δεν θα πρέπει να συμβεί ξανά απώλεια διαφοράς.

Στη Συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Σάσα Τζόρτζεβιτς, τόνισε πως θέλει να βλέπει ενέργεια και ενθουσιασμό από τους παίκτες του κάτι που δεν το είδε ενώ στάθηκε και στις υποδείξεις των διαιτητών.

"Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολη νύχτα. Η ΑΕΚ είχε χρόνο να προετοιμάσει το ματς. Δουλεύουν σκληρά. Εμείς έχουμε την Ευρωλίγκα που μας παίρνει πολλή ενέργεια και προσπάθεια για νίκη. Αυτή είναι η μεγαλύτερη φοβία μου. Να ξεχάσουμε την κούραση και την προσπάθεια που κάνουμε. Αυτή η λέξη δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μου όπως και ο πόνος. Θέλω να βλέπω ενέργεια και ενθουσιασμό και θέλω να βλέπω ακόμα και από τους παίκτες του πάγκου στον πάγκο να πηδούν από ενθουσιασμό σε κάθε φάση σε άμυνα και επίθεση, κι αυτό δεν το είδα απόψε.

Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι, όμως η συνέχεια ήταν ίδια του αγώνα με την Τσεντεβίτα, αν και δεν ήταν με την ίδια διαφορά. Συνέβη το ίδιο και δεν πρέπει να συμβεί ξανά. Ήταν πολλά τα 18 λάθη, που ήταν δώρα και δεν πρέπει να γίνονται. Δεν πρέπει να ξεπερνάμε τα 10 λάθη σε κάθε αγώνα.

Επίσης, πολλά βήματα επιτρέπονται στο μπάσκετ. Μπορώ να σας δείξω τουλάχιστον πέντε φορές σε κάθε αγώνα βήματα που δεν δίνονται. Βλέπω τους παίκτες μου να πιέζουν και να αναγκάζουν τους αντιπάλους σε βήματα, αλλά οι διαιτητές επιτρέπουν στους αντιπάλους να κάνουν βήματα και μετά να αρχίζουν ντρίμπλα. Μπορείτε να το γράψετε όπως θέλετε.Επιτρέψαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ και πολλά ήταν μακρινά και έπρεπε να φροντίσουμε να μην γίνει. Είναι ένα στοιχείο που έπρεπε να αποτρέψουμε".

Για τον Ουίλιαμς: "Στις τελευταίες φάσεις σχεδιάσαμε τα συστήματα ειδικά γι’ αυτόν. Μου αρέσει να του δίνω την μπάλα. Έχει αυτοπεποίθηση, έχει κουράγιο. Έτσι όπως παίζει με κάνει καλύτερο προπονητή".

Ο Έλιοτ Ουίλιαμς τόνισε: "Παίξαμε σκληρή άμυνα στο πρώτο μέρος . Στο δεύτερο ήμασταν νωθροί, ωστόσο ο κόουτς έκανε πολύ καλή δουλειά. Μας έβαλε να συνεργαστούμε σωστά και πήραμε το ματς. Έχω πολύ καλή επικοινωνία με τον κόουτς. Μιλάμε συνέχεια για μπάσκετ και βελτιώνομαι. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, είμαι ενθουσιώδης τύπος".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ