ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τζόρτζεβιτς: "Δεν ξεκίνησε από εμένα"

Τζόρτζεβιτς: "Δεν ξεκίνησε από εμένα"
INTIME SPORTS

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς κλήθηκε να σχολιάσει τις καταγγελίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου σχετικά με την φραστική επίθεση στον Μίλαν Τόμιτς, τονίζοντας πως "αυτό που έγινε στο παρκέ, μένει στο παρκέ",

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αρνήθηκε να κάνει την παραμικρή δήλωση για το αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό ενώ ο Σάσα Τζόρτζεβιτς τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι "το σκηνικό δεν ξεκίνησε από εμένα".

Ο Σέρβος κόουτς εξήγησε στην αρχική του τοποθέτηση με αφορμή όσα κατήγγειλε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος : ""Ό,τι έγινε στο παρκέ, μένει εκεί. Ήθελε να το μοιραστεί μαζί σας, αλλά εντάξει. Τίποτα δεν άρχισε από το δικό μας μέρος. Ήταν μια αντίδραση σε κάτι που δεν μου άρεσε. Δεν θέλω να μιλήσω για κανέναν, γιατί δεν θέλω να διαφημίσω κανέναν".

Εν συνεχεία ρωτήθηκε για το ψυχολογικό αβαντάζ που έχει πλέον ο Παναθηναϊκός μετά από τις δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια απέναντι στον Ολυμπιακό: "Το ζητούμενο για εμάς είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που θέλει νίκες. Προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος, το ίδιο και οι παίκτες μου, οι οποίοι με τη σειρά τους πρέπει να αναρρώσουν σωματικά και πνευματικά".

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού σχολίασε την εικόνα του αγώνα: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι. Ήταν ο δεύτερος αγώνας κόντρα στον Ολυμπιακό μέσα σε δυο εβδομάδες κι ενώ προηγήθηκαν ταξίδια και πτήσεις σε Ρωσία, Κίνα. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου για την εικόνα που έβγαλαν σε τρεις περιόδους. Ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί και φτάσαμε στη νίκη".

Πρόσθεσε, δε, πως: "Το ποσοστό τριπόντων του Ολυμπιακού στην πρώτη περίοδο ήταν εξαιρετικό. Είχαν προετοιμαστεί καλά για αυτό το παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας ήμασταν μάλλον ακόμα στην... πτήση από τη Ρωσία. Εν συνεχεία αντιδράσαμε καλά, αλλάξαμε κάποια πράγματα και δείξαμε επιθυμία να γυρίσουμε το παιχνίδι. Όλα ξεκίνησαν από την άμυνα. Είχαμε εξαιρετική αντίδραση. Η μπάλα γύρισε στην επίθεση και μπήκαμε ξανά στο παιχνίδι. Κάναμε μεγάλο δεύτερο δεκάλεπτο".

Ο "Σάλε" ρωτήθηκε για το αν η δημιουργία των ψηλών του ήταν καθοριστική και αν υπερτερεί ο Παναθηναϊκός σε αυτό το κομμάτι: "Θεωρώ ότι αποτέλεσαν το κλειδί. Ίσως έπρεπε να το έχουν κάνει τρεις μέρες πριν. Αλλά το έκαναν τώρα και στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κάθε ριμπάουντ και ασίστ είναι σημαντικά".

Τους παίκτες του Παναθηναϊκού εκπροσώπησε ο Αντώνης Φώτσης: " Σήμερα στην αρχή δεν μπήκαμε προετοιμασμένοι για να παίξουμε με μια τόσο καλή ομάδα. Σε κάθε επίθεση σκόραραν κι εμείς δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Πήραν μεγάλη διαφορά, αλλά στη διάρκεια του παιχνιδιού είδαμε πως θα πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί. Βάλαμε στο μυαλό μας ότι πρέπει να ανατρέψουμε τη διαφορά σιγά-σιγά κι όχι σε δύο λεπτά. Στο τέλος πήραμε μια καλή διαφορά, ο Ολυμπιακός αντέδρασε και το ματς κρίθηκε τελικά στο σουτ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ