ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τζίλας: "Κανένα θέμα με Τζόρτζεβιτς"

Τζίλας: "Κανένα θέμα με Τζόρτζεβιτς"

Ο πρόεδρος της σέρβικης ομοσπονδίας μπάσκετ, Ντράγκαν Τζίλας, μίλησε στο Sport24.gr για την παράλληλη ενασχόληση του Σάσα Τζόρτζεβιτς με την εθνική ομάδα και τον Παναθηναϊκό.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς πήρε τη σκυτάλη από τον Ντούσαν Ίβκοβιτς στην εθνική ομάδα το 2013, με τον τότε αντιπρόεδρο της ομοσπονδίας, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, να εκφράζει με κάθε τρόπο τον εμπιστοσύνη του στον νέο εθνικό κόουτς.

"Λατρεύω το πάθος του Σάσα! Ήταν ένας πολύ δυνατός παίκτης, με τεράστιο χάρισμα. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει και ως προπονητής στη Σερβία'' είχε εξηγήσει ο "Ντέκι" για τον Τζόρτζεβιτς, ο οποίος οδήγησε την πιτσιρικαρία της Σερβίας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κόντρα στις ΗΠΑ!

Η Σερβία θα παραταχθεί στο προσεχές EuroBasket 2015 ως δευτεραθλήτρια κόσμου και ο "Σάλε" βρίσκεται αντιμέτωπος με την υπέρτατη πρόκληση. Να οδηγήσει τους "Αετούς" στη διάκριση (σ.σ. συμμετέχουν στον Β' όμιλο με Ισπανία, Γερμανία, Τουρκία, Ιταλία, Ισλανδία) και την απευθείας πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ο 47χρονος κόουτς θα βρίσκεται από τη νέα σεζόν στον πάγκο του Παναθηναϊκού και o πρόεδρος της σέρβικης ομοσπονδίας, Ντράγκαν Τζίλας, μίλησε στο Sport24.gr για τον... διπλοθεσίτη "Σάλε".

"Δεν υπάρχει κανένα θέμα στο συμβόλαιο του Τζόρτζεβιτς με την Ομοσπονδία που να μην του επιτρέπει να υπογράψει σε άλλη ομάδα. Συμφωνήσαμε τον Δεκέμβριο του 2013 με την προοπτική της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας. Δεν υπάρχει περιορισμός που να απαγορεύει στον κόουτς να υπογράψει σε κάποιον οργανισμό" μας εξήγησε ο Σέρβος παράγοντας.

Πρόσφατα, άλλωστε, ο Τζόρτζεβιτς έκανε τις πρώτες 6 "περικοπές" στο ρόστερ της Σερβίας. Πρόκειται για τους Τζόρτζε Μαϊστόροβιτς (σέντερ/Ραντ), Βασίλιε Μίσιτς (γκαρντ/Μπάγερν), Νίκολα Γιόκιτς (σέντερ/Μέγκα Λεκς), Ράντε Ζάγκορατς (φόργουορντ/Μέγκα Λεκς), Στέφαν Μπίρσεβιτς (φόργουορντ/Εστουντιάντες) και Μίλαν Μάτσβαν ο οποίος ενημέρωσε για την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την Παρτίζαν , αφού ολοκληρώθηκαν οι τελικοί στη Σερβία.

Η προετοιμασία ξεκινά στις 15 Ιουλίου.

Αυτοί συνεχίζουν στην εθνική Σερβίας

ΟΝΟΜΑ

ΘΕΣΗ

ΟΜΑΔΑ

1. Μίλος Τεόντοσιτς

Γκαρντ

ΤΣΣΚΑ Μόσχας

2. Στέφαν Μάρκοβιτς

Γκαρντ

Μάλαγα

3. Στέφαν Γιόβιτς

Γκαρντ

Ερυθρός Αστέρας

4. Νέμανια Νέντοβιτς

Γκαρντ

Βαλένθια

5. Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς

Γκαρντ

Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ

6. Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς

Γκαρντ

Παρτίζαν

7. Νίκολα Κάλινιτς

Φόργουορντ

Ερυθρός Αστέρας

8. Μάρκο Σιμόνοβιτς

Φόργουορντ

Ορτέζ

9. Μάρκο Κέσελ

Φόργουορντ

Μέγκα Λεκς

10. Νέμανια Ντάνγκουμπιτς

Φόργουορντ

Ερυθρός Αστέρας

11. Νέμανια Μπιέλιτσα

Φόργουορντ

Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ

12. Λούκα Μίτροβιτς

Φόργουορντ

Ερυθρός Αστέρας

13. Ζόραν Έρτσεγκ

Φόργουορντ

Γαλατάσαραϊ

14. Βλάντιμιρ Στίματς

Σέντερ

Μπάγερν Μονάχου

15. Μίροσλαβ Ραντούλιτσα

Σέντερ

Χωρίς ομάδα

16. Μπόμπαν Μαριάνοβιτς

Σέντερ

Ερυθρός Αστέρας

17. ΌγκνιενΚούζμιτς

Σέντερ

Golden State Warriors

18. Νίκολα Μιλουτίνοφ

Σέντερ

Παρτίζαν

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ