ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Tζεντίλε: "Το τρόπαιο είναι για τους φιλάθλους"

Tζεντίλε: "Το τρόπαιο είναι για τους φιλάθλους"

Οι Κρις Σίνγκλετον, Αντώνης Φώτσης και Αλεσάντρο Τζεντίλε, μίλησαν για την κατάκτηση του Κυπέλου, με τον Ιταλό να αφιερώνει το τρόπαιο στον φίλαθλο κόσμο του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το 18ο Κύπελλο της ιστορίας του και μετά το τέλος του τελικού μίλησαν οι Κρις Σίνγκλετον, Αντώνης Φώτσης, Τζέιμς Φελντέιν και Αλεσάντρο Τζεντίλε, με τον Ιταλό φόργουορντ να αφιερώνει το τρόπαιο στον φίλαθλο κόσμο των "πρασίνων".

Αλεσάντρο Τζεντίλε: "Είμαστε χαρούμενοι. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι και είμαστε χαρούμενοι που κατακτήσαμε το πρώτο τρόπαιο της σεζόν. Η ατμόσφαιρα ήταν καλή. Ίσως υπήρχαν κάποια προβλήματα, αλλά γενικά η ατμόσφαιρα ήταν ζεστή. Είναι υπέροχο να παίζεις για αυτούς τους φιλάθλους και το τρόπαιο είναι για εκείνους".

Κρις Σίνγκλετον: "Είχαμε ένα καλό παιχνίδι, όχι το καλύτερό μας, αλλά ευτυχώς κερδίσαμε. Ήταν ένα φίζικαλ παιχνίδι, επέστρεψαν, αλλά τελικά βρήκαμε τον τρόπο να πάρουμε το παιχνίδι. Είμαστε μία νέα ομάδα, μου αρέσει πολύ αυτή η ομάδα και ανυπομονώ για τη συνέχεια. Ήρθα εδώ για να πάρουμε τίτλους. Ακόμη δενόμαστε και έρχονται πολλά περισσότερα".

Αντώνης Φώτσης: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό τον τίτλο», είπε αρχικά στο συνδρομητικό κανάλι, ενώ σχετικά με τα επεισόδια σχολίασε πως«ελπίζω κάποια μέρα να βάλουμε μυαλό".

Τζέιμς Φελντέιν: "Είναι ένας μεγάλος τίτλος και μία πολύ σημαντική νίκη, κόντρα σε μία πολύ δύσκολη ομάδα όπως ο Άρης. Είναι μία καλή νίκη για εμάς, μία μεγάλη νίκη που μας δίνει αυτοπεποίθηση για την συνέχεια. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον τίτλο, που είναι ο δεύτερος για εμένα. Είμαι σε καλή κατάσταση και νιώθω καλά στα σουτ», είπε στην κάμερα της Nova ο άσος του Παναθηναϊκού".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ