ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τζέιμς: "Του χρόνου θα είμαι εκεί που θα είναι καλύτερα για μένα"

Τζέιμς: "Του χρόνου θα είμαι εκεί που θα είναι καλύτερα για μένα"

Ο Μάικ Τζέιμς παρακολουθεί από κοντά το Final Four του Basketball Champions League, εξηγώντας πως έχει εμπιστοσύνη στην ΑΕΚ. Τι απάντησε στο ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Ο Μάικ Τζέιμς είναι ένας από τους πολλούς εκλεκτούς παρευρισκόμενους στο Final Four του Basketball Champions League. Από τα επίσημα μάλιστα παρακολουθεί τους αγώνες του ΟΑΚΑ, αφού οι άνθρωποι της FIBA φρόντισαν να τον βοηθήσουν άμεσα, μόλις "τιτίβισε" πως θέλει να δει από κοντά τα δύο σημερινά παιχνίδια .

Η ΕΡΤ εκμεταλλεύτηκε το γεγονός της παρουσίας του στο ΟΑΚΑ, για να μιλήσει μαζί του, με τον γκαρντ του Παναθηναϊκού Superfoods να εξηγεί αναφερόμενος στους δύο ημιτελικούς πως " ο πρώτος ήταν ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, σε ωραία ατμόσφαιρα. Όπως πιστεύω θα είναι και ο επόμενος ημιτελικός. Πιστεύω ότι το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Μούρθια θα είναι καλύτερο, είναι πιο κοντά οι δύο ομάδες. Πιστεύω ότι η ΑΕΚ θα κερδίσει, μπροστά στον κόσμο της. Είναι μια νέα διοργάνωση, δοκιμάζουν πολλά πράγματα. Η EuroLeague είναι πιο παλιά, έχει μεγαλύτερη βάση φιλάθλων, αλλά είναι σίγουρο πως το Champions League κάνει καλά βήματα".

Σε ερώτηση για το αν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό Superfoods, σε περίπτωση που το "τριφύλλι" μεταπηδήσει από την EuroLeague στο Basketball Champions League, απάντησε: " Δεν ξέρω κάτι γι αυτό. Θα είμαι εκεί που θα είναι καλύτερα για μένα. Αν είναι ο Παναθηναϊκός, θα είμαι εκεί".

Ενώ αναφορικά με το γεγονός πως βρήκε άμεσα εισιτήρια, είπε: " Πήρα περισσότερες απαντήσεις απ όσες περίμενα. Είναι ωραία εμπειρία".

Τέλος, για τα playoffs της EuroLeague και την αδυναμία του "τριφυλλιού" να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρεάλ Μαδρίτης σημείωσε πως " είχαμε καλές πιθανότητες. Δεν είχαμε λίγη τύχη στο τέλος, η διαφορά ήταν σε μεγάλο βαθμό θέμα τύχης. Νομίζω ότι στο τέλος έβαλαν κάποια σουτ κάπως τυχερά, στο τέλος του χρόνου, με ταμπλό. Είναι από αυτά που δεν μπορείς να ελέγξεις".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ