ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τζέιμς: "Στο Final Four με τον Παναθηναϊκό"

Τζέιμς: "Στο Final Four με τον Παναθηναϊκό"

Ο Μάικ Τζέιμς αποτελεί το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, με τον 26χρονο γκαρντ να επιστρέφει στη χώρα μας μετά από διάλειμμα ενάμιση έτους. Διαβάστε τι δήλωσε για την ένταξή του στο "τριφύλλι".

Τις πρώτες πρωινές ώρες έβαλε την υπογραφή του στο μονοετές συμβόλαιο που του προσέφερε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος λίγες ώρες αργότερα ανακοίνωσε επίσημα την απόκτησή του . Ο Μάικ Τζέιμς πήρε την απόφαση να επιστρέψει στη χώρα μας, αυτή τη φορά για λογαριασμό του "τριφυλλιού", με το οποίο έχει ένα στόχο: το Final Four.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "πρασίνων" μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου επισημαίνοντας πως " νιώθω πραγματικά καλά γιατί έρχομαι σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης", για να τονίσει πως " ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία η οποία θα πρέπει να έχει συνέχεια. Θέλω να επιστρέψω στο Final Four και ξέρω πως το ίδιο θέλει και ο Παναθηναϊκός".

Ως αντίπαλος βρέθηκε φέτος στο ΟΑΚΑ μόλις μία φορά. Πλην όμως αντιλήφθηκε πως η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι ιδιαίτερη. Γι αυτό " φέτος είχα την ευκαιρία να παίξω μέσα στο ΟΑΚΑ και να ζήσω αυτή την φανταστική ατμόσφαιρα! Περιμένω πώς και πώς να το ξαναζήσω, αυτή τη φορά από την… καλή", ανέφερε για να κλείσει λέγοντας: " Θα είναι μία δύσκολη χρονιά, αλλά όλοι μαζί θα κάνουμε το παν για να πετύχουμε τους στόχους μας. Να είστε έτοιμοι!".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ