ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τζέιμς αντί Ντένμον για τα playoffs

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάικ Τζέιμς πήρε τη θέση του Μάρκους Ντένμον για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές της regular season και τα playoffs. Μία ακόμη αλλαγή μπορεί να κάνει ο Παναθηναϊκός Superfoods.

Μία εβδομάδα μετά την αντικατάσταση του Κένι Γκάμπριελ από τον Ματ Λοτζέσκι, ήρθε κι η δεύτερη (από τις τρεις) αλλαγή ξένου για τον Παναθηναϊκό Superfoods. Οι "πράσινοι" δήλωσαν για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές της regular season και τα playoffs τον Μάικ Τζέιμς αντί του Μάρκους Ντένμον, μια κίνηση που έτσι κι αλλιώς ήταν αναμενόμενη.

Ο Τσάβι Πασκουάλ αποφάσισε να πορευτεί με τον εκρηκτικό γκαρντ για το φινάλε της σεζόν, για αρχή στους αγώνες με ΑΕΚ (εντός) και Λαύριο Megabolt (εκτός) και εν συνεχεία στα playoffs.

Έτσι, η εξάδα των ξένων του "τριφυλλιού" αποτελείται πλέον από τους: Λούκας Λεκαβίτσιους, Μάικ Τζέιμς, Ματ Λοτζέσκι, Κέι Σι Ρίβερς, Κρις Σίνγκλετον, Τζέιμς Γκιστ.

Με δεδομένο πως υπάρχει δυνατότητα για μια ακόμη αλλαγή, ο Τσάβι Πασκουάλ καλείται να αποφασίσει αν θα δώσει... δεύτερη ευκαιρία σε έναν εκ των Κένι Γκάμπριελ, Μάρκους Ντένμον και Έιντριαν Πέιν. Ή η σεζόν θα έχει ολοκληρωθεί γι αυτούς στο Game 4 των playoffs της EuroLeague με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ