ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τζέιμς: "Άνετα λόγω Μπουρούση"

Τζέιμς: "Άνετα λόγω Μπουρούση"

Στην Αθήνα - έτοιμοι να πιάσουν δουλειά - βρίσκονται από το πρωί της Τρίτης ο Μάικ Τζέιμς και ο Τζέιμς Φελντέιν, που δήλωσαν διψασμένοι και έτοιμοι για τη νέα σεζόν. "Άνετα λόγω... Μπουρούση" δήλωσε ο Τζέιμς.

Η άφιξη του Μάικ Τζέιμς και του Τζέιμς Φελντέιν έγινε το πρωί της Τρίτης, καθώς αύριο (17/8), Τετάρτη, αμφότεροι πιάνουν... δουλειά ξεκινώντας προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό.

Οι δύο παίκτες μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού με τον Φελντέιν να δηλώνει αρχικά: "Νιώθω εκπληκτικά, νιώθω σαν να γυρίζω σπίτι μου. Μπήκα στο αεροπλάνο και ήξερα που πάω. Είμαι πολύ χαρούμενους που επιστρέφω. Έχουμε τον ίδιο προπονητή με αυτόν που τελειώσαμε τη χρονιά. Διαθέτουμε παίκτες υψηλού επιπέδου και θα δουλέψουμε όλοι μαζί. Από αύριο ξεκινάμε τη δουλειά. Μετά την πρώτη μου σεζόν στον Παναθηναϊκό Superfoods νιώθω πλέον πιο εδώ. Η χρονιά δεν ολοκληρώθηκε όπως θα θέλαμε. Επιστρέφω με καθαρό μυαλό και τώρα πια καταλαβαίνω καλά τι σημαίνει να παίζεις σε αυτή την ομάδα. Είχα την ευκαιρία να ζήσω την ομάδα πέρσι, να ζήσω τους οπαδούς και πραγματικά θέλω φέτος να είμαι ο εαυτός μου, να δείξω τι μπορώ να κάνω και να εφαρμόζω στο παρκέ ό,τι μου ζητά ο προπονητής μου", είπε ο Δομινικανός.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με τη νέα Ευρωλίγκα. Κάθε επαγγελματίας αθλητής θέλει να παίζει σε αυτή τη διοργάνωση και πραγματικά πιστεύω πως θα έχουμε πολύ υψηλό κίνητρο, θα είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι σε κάθε αγώνα".

Όσον αφορά στους νέους τους συμπαίκτες, είπε: "Έχω δει όλους τους νέους παίκτες μας και τους γνωρίζω. Τρεις από τους νέους μας παίκτες έπαιξαν στον Final 4 της Ευρωλίγκας. Με τα υπόλοιπα παιδιά που έμειναν από πέρσι θα προσπαθήσουμε να ταιριάξουμε και να συνθέσουμε ένα ισχυρό σύνολο".

Τζέιμς: "Άνετα λόγω Μπουρούση"

ΤΖΕΙΜΣ "ΘΑ ΝΙΩΣΩ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ"

Από μέρους του, ο Μάικ Τζέιμς σχολίασε: "Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην Ελλάδα μετά από μικρό χρονικό διάστημα, αλλά αυτή τη φορά για λογαριασμό του Παναθηναϊκού Superfoods. Θα είναι μια πολύ καλή χρονιά, είμαι σίγουρος γι΄ αυτό. Ο Παναθηναϊκός Superfoods είναι μια τόσο μεγάλη ομάδα που δεν μπορείς παρά να έχεις τις υψηλότερες προσδοκίες. Έχουμε να ενώσουμε κάποια κομμάτια και πραγματικά πιστεύω πως το να μην κερδίσεις τα πάντα με αυτή την ομάδα θα είναι σαν ήττα. Αυτό είναι το υψηλότερο σκαλοπάτι της καριέρας μου".

Σχετικά με την προοπτική που είχε να πάει στο ΝΒΑ, τόνισε: "Δεν απογοητεύτηκα καθόλου που δεν πήγα στο ΝΒΑ. Η αλήθεια είναι πως είχα κάποιες προτάσεις αλλά δεν υπήρχε κάποια που να με ενδιέφερε. Ήμουν πραγματικά ενθουσιασμένος που υπέγραψα στον Παναθηναϊκό Superfoods".

Ο Μάικ Τζέιμς θα συναντήσει στον Παναθηναϊκό Superfoods τον Γιάννη Μπουρούση, με τον οποίο είχαν πέρσι μια εξαιρετική σεζόν: "Η παρουσία του Γιάννη στην ομάδα θα με κάνει να νιώσω πιο άνετα. Είμαι χαρούμενος που θα τον ξαναδώ και που θα είμαστε συμπαίκτες. Όταν μου κατέθεσε πρόταση ο Παναθηναϊκός Superfoods μίλησα μαζί του, συζητήσαμε πολλά. Μου είπε ότι μπορεί να έρθει κι εκείνος στην ομάδα και τότε είπα: “OK, τότε θα πάω κι εγώ”. Μιλάμε ακόμη καθημερινά και ελπίζω να είμαστε ξανά μαζί στο Final 4".

Κλείνοντας τις δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Δημήτρη Διαμαντίδη και το τουρνουά "Diamonds Are Forever", το οποίο θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου: "Αυτό που θα γίνει για τον Διαμαντίδη στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ του αξίζει. Ό,τι παίρνει του αξίζει. Αναμφισβήτητα είναι ένας μύθος. Θα είναι κάτι ιδιαίτερο γι’ αυτόν το συγκεκριμένο τουρνουά και χαίρομαι πολύ που θα συμμετάσχω".

Σειρά στις αφίξεις παίρνει ο Πατ Καλάθης που αναμένεται στην Ελλάδα το απόγευμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ