ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τσαρτσαρής: "Δεν τελείωσε τίποτα"

Τσαρτσαρής: "Δεν τελείωσε τίποτα"
INTIME SPORTS

Το επόμενο παιχνίδι έχουν ήδη στο μυαλό τους οι παίκτες του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τον Κώστα Τσαρτσαρή. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Κώστας Τσαρτσαρής μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ στη NOKIA Arena.

" Καταρχήν πριν από το παιχνίδι γνωρίζαμε ότιοι δύο ήττες που καναμε ήταν από δικά μας λάθη. Είτε αμυντικά, ειτε επιθετικά, είτε ακόμα και συγκέντρωσης. Το αλλάξαμε αυτό σήμερα και καταφέραμε να πάρουμε την νίκη. Όταν κάνουμε τα μικρά πράγματα καλά δύσκολα χάνουμε", ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

Αποστολή Τελ Αβίβ: Αντωνία Μαραγούσια

" Το έχουμε περάσει πολλές φορές. Ειδικά εμείς οι παλιοί παίκτες το έχουμε ζήσει πολλές φορές αυτό. Βάλαμε και τα νέα παιδιά σε αυτή τη ψυχολογία. Ο προπονητής ξέρει τι έπρεπε να κάνει και να μας βοηθήσει. Είδαμε ότι το παιχνίδι πήγαινε πολύ καλά και ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε".

Για την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια: " Είναι σαν να χάσαμε. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι της Πέμπτης και είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι της Πέμπτης. Είμαστε σαφώς ευχαριστημένοι για τη νίκη, αλλά ξέρουμε ότι πρέπει να πάρουμε τη νίκη την Πέμπτη για πάμε στο Φάιναλ Φορ. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Οποιοδήποτε ομάδα μπορεί να χάσει από οποιαδήποτε. Έτσι είναι ο αθλητισμός".

Για το εάν θα έλεγε στους φίλους του Παναθηναϊκού να πάρουν εισιτήρια για την Κωνσταντινούπολη: " Καλύτερα να πάρουν εισιτήριο για το ΟΑΚΑ και από εκεί και πέρα θα πάμε όλοι μαζί στην Πόλη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ