ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τρίμηνη απαγόρευση στον Γιαννακόπουλο

Τρίμηνη απαγόρευση στον Γιαννακόπουλο
INTIME SPORTS

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ, τιμώρησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με τρίμηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και πρόστιμο ύψους 22.000 ευρώ. Απορρίφθηκε η ένσταση του "τριφυλλιού".

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε με τρίμηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα. Συνεπώς δεν θα μπορεί να δώσει το "παρών" στον 4ο τελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, την ερχόμενη Κυριακή (1/6).

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε άμεσα για τον αγώνα της Πέμπτης (29/5) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και τιμώρησε τον κ. Γιαννακόπουλο επίσης με πρόστιμο ύψους 22.000 ευρώ.

Πάντως, τον απαλλάσσει για παράβαση διατάξεων του Κανονισμού που αναφέρονται στο φύλλο αγώνα...

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.

1. Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ:
α) για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζονται ιδιαίτερης βαρύτητας (υβριστικά συνθήματα), πρόστιμο 1.200,00€,
β) για τα υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης έντασης με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, με δυο έγγραφες προειδοποιήσεις, επίπληξη και πρόστιμο 1.400,00€ ΕΥΡΩ για κάθε μια, ήτοι συνολικά δυο επιπλήξεις και πρόστιμο 2.800,00€,
γ) για ενέργεια του Προέδρου του Δ.Σ. της ΚΑΕ της κ. Δ. Γιαννακόπουλου, πρόστιμο 22.000,00€,
δ) για περιορισμένης έκτασης επεισόδια (είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο όπου και εξύβρισαν τον Α’ διαιτητή), πρόστιμο 5.000,00€ και ε) για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (χρήση καπνογόνων στις κερκίδες) πρόστιμο 2.200,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ της 29-5-2014.
2. Επιβάλλει στον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο πρόεδρο της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για παράβαση διατάξεων του Κανονισμού, οι οποίες αναφέρονται στο Φύλλο Αγώνα, απαγόρευση εισόδου στα τα γήπεδα που αγωνίζεται η ομάδα της ΚΑΕ του, για τρεις (3) μήνες, για τον ως άνω αγώνα.
3) Απαλλάσσει τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο πρόεδρο της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για παράβαση διατάξεων του Κανονισμού, οι οποίες αναφέρονται στο Φύλλο Αγώνα (παρότρυνση οπαδών για είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο όπου και εξύβρισαν τον Α’ διαιτητή), για τον ως άνω αγώνα.

Απορρίφθηκε η ένσταση

Στη συνέχεια, ο Αθλητικός Δικαστής με νέα ανακοίνωση απέρριψε την ένσταση που υπέβαλε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά του κύρους του αγώνα με τον Ολυμπιακό: " Απορρίπτεται η ένσταση που υπέβαλε η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, κατά του κύρους του αγώνα πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας επαγγελματικής καλαθοσφαίρισης, περιόδου 2013-2014, μεταξύ των ομάδων «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.», ο οποίος διεξήχθη στις 29-5-2014, διότι η παράβαση του άρθρου 35 του Κανονισμού Πρωταθλήματος ως προς τον αριθμό τον δικαιουμένων εισόδου στον αγωνιστικό χώρο, φέροντας την ειδική διαπίστευση του ΕΣΑΚΕ, της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, δεν είχε ως συνέπεια την διαμόρφωση του συγκεκριμένου αποτελέσματος, που σε αντίθετη περίπτωση ενδεχόμενα να ήταν υπέρ της ενιστάμενης ομάδας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ