ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τριαντόπουλος: "Είμαστε ένα με τον Ερασιτέχνη"

Τριαντόπουλος: "Είμαστε ένα με τον Ερασιτέχνη"

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Τάκης Τριαντόπουλος, επεσήμανε στην ΓΣ του Ερασιτέχνη, πως οι δύο πλευρές πορεύονται σαν μία, σε όλους τους τομείς.

Το "παρών" στη ΓΣ του Ερασιτέχνη έδωσε το απόγευμα της Δευτέρας (6/6) ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Τάκης Τριαντόπουλος, ο οποίος πήρε τον λόγο κάνοντας τον απολογισμό της πορείας των "πρασίνων" τη φετινή αγωνιστική περίοδο:

" Με τη συνεργασία με τον ΑΟ κατακτήσαμε το πρωτάθλημα Εφήβων. Στο ανδρικό τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως τα υπολογίζαμε. Και εμείς κάναμε λάθη σε κάποιες επιλογές, και κάποιοι διαιτητές κάνανε κάποια λάθη και η τύχη μας γύρισε την πλάτη", ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: " Αυτό όμως που έχουμε αποδείξει από το παρελθόν είναι ότι μαθαίνουμε από τα λάθη μας και θα ξαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή".

Όπως ανέφερε μάλιστα, ο Τάκης Τριαντόπουλος στα διαρκείας μέχρι 700 ευρώ θα υπάρχει μια προαιρετική συμμετοχή του κόσμου στα 10 ευρώ, που θα πηγαίνει στον Ερασιτέχνη, ενώ στα εισιτήρια άνω των 700 ευρών η συμμετοχή θα είναι στα 25 ευρώ. Στα παραπάνω προσθέστε πως το όποιο ποσό μαζευτεί από τον κόσμο, άλλο τόσο θα "μπει" κι από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός στα ταμεία του Ερασιτέχνη. Έτσι όσο περισσότερο βοηθήσει ο κόσμος, τόσο περισσότερο θα βοηθήσει και η ομάδα στα πλάνα και τα σχέδια του Ερασιτέχνη.

Σε ό,τι αφορά τη σύμπραξη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τον Ερασιτέχνη επεσήμανε πως " πέρυσι ξεκινήσαμε μια προσπάθεια συνεργασίας με τον ΑΟ. Είμαστε ένα δεν είμαστε κάτι ξεχωριστό. Σαν ΚΑΕ στα διαρκείας θα βάλουμε ένα προαιρετικό ποσό, των δέκα ευρώ, που θα πηγαίνει στον Ερασιτέχνη με τη δέσμευση ότι όσο ποσό μαζευτεί το αντίστοιχο ποσό θα βάλουμε και εμείς.

Όσο περισσότερο βοηθήσει ο κόσμος τόσο θα βοηθήσουμε και εμείς. Αυτό είναι η αρχή μιας σειράς ενεργειών. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη συμπαράσταση του όλη τη χρονιά, για την κατανόηση που έδειξε. Σας καλούμε και τη νέα χρονιά να είστε το ίδιο θερμοί και εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ανταποδώσουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ