ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Toyo Tires ο νέος χορηγός του Παναθηναϊκού

Toyo Tires ο νέος χορηγός του Παναθηναϊκού

Με διετές συμβόλαιο εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους η ΚΑΕ Παναθηναϊκόςκαι η εταιρεία ελαστικώνToyo Tire,για τα επόμενα δύο χρόνια. Χριστόπουλος: "Μαζί θα παραμείνουμε στην κορυφή".

Η Toyo Tire είναι ο νέος χορηγός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Η γνωστή εταιρεία ελαστικών θα έχει συνεργασία με τους "πράσινους" για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Αριστείδης Χριστόπουλος, εμπορικός διευθυντής των "πρασίνων", τόνισε πως αισθάνεται περήφανος για την συνεργασία και επεσήμανε πως αυτή η "ένωση" θα κρατήσει το "τριφύλλι" στην κορυφή.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

"Με διετές συμβόλαιο εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoodsκαι η κορυφαία εταιρεία ελαστικών Toyo Tire,για τις αγωνιστικές περιόδους 2017-18 και 2018-2019. Ο Πρωταθλητής και Κυπελλούχος Ελλάδος και κάτοχος 6 ευρωπαϊκών τροπαίων θα «τρέχει» από τη νέα σεζόν στο δρόμο των επιτυχιών με την ποιότητα και την ασφάλεια που προσφέρει η Toyo Tire.

Ο εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Αριστείδης Χριστόπουλοςδήλωσε σχετικά:«Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods μπορούμε να αισθανόμαστε υπερήφανοι για τις συνεργασίες μας με εταιρείας που είναι πρωταθλήτριες στον τομέα τους. Τέτοια είναι και η Toyo Tire, που επί 65 χρόνια αποτελεί συνώνυμο της ποιότητας, της καινοτομίας αλλά και της υψηλής απόδοσης στο χώρο των ελαστικών. Την καλωσορίζουμε, λοιπόν, στην ομάδα μας με την σιγουριά ότι μαζί θα παραμείνουμε στην κορυφή».

Ο επικεφαλής Μάρκετινγκ της Toyo Tires Europe, Mike Rignall,καλωσόρισε την νέα αυτή συνεργασία λέγοντας:«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τη νέα αυτή συνεργασία, η οποία προσθέτει έναν πανίσχυρο σύμμαχο στην ολοένα και αυξανόμενη ομάδα μας από αθλητικούς συνεργάτες. H ΚΑΕ ΠαναθηναϊκόςSuperfoods, με την πολύ πλούσια ιστορία της, αποτελεί σημαντικό σύμμαχο για την Toyo Tires, καθώς επιδιώκουμε να κάνουμε το εμπορικό σήμα μας ένα πασίγνωστο όνομα στην Ελλάδα. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε μαζί στις επιτυχίες».

Σύντομο Ιστορικό της Toyo Tires

H Toyo Tiresείναι συνώνυμο της καινοτομίας, της ποιότητας, της απόδοσης και της άψογης εξυπηρέτησης που προσφέρει επί 65 έτη, με πάνω από 40 χρόνια παρουσίας στην Ευρώπη. Οι εταιρείες της Toyo λειτουργούν στον τομέα της ανάπτυξης, της κατασκευής, των δοκιμών, της εμπορίας και της πώλησης στην Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία , τη Μέση Ανατολή και την Ωκεανία.

Σήμερα η Toyo Tire Europe GmbH εχει τρεις θυγατρικές και διανομείς σε όλες τις κεντρικές αγορές της Ευρώπης.

Η γκάμα προϊόντων της, καλύπτει μια μεγάλη εμβέλεια εφαρμογών – από την σειρα υψηλών επιδόσεων , εμπνευσμένα από τα αγωνιστικά Proxes, στην σειρά Open Country για τα 4x4 και SUV οχήματα μέχρι την φιλική προς το περιβάλλον σειρά NanoEnergy.

Η δέσμευση της Toyo Tiresπαραμένει σταθερή όπως ήταν εξαρχής με την προσφορά σταθερής και αμείωτης καινοτομίας, ποιότητας, επιδόσεων και εξαιρετικής εξυπηρέτησης πελατών".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ