ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

''Τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη!''

''Τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη!''

Άμεση ήταν η απάντηση του Παναθηναϊκού στις κατηγορίες των αδελφών Αγγελόπουλων! Οι ''πράσινοι'' προέτρεψαν τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός να ασχοληθούν με...online σκάκι, χαρακτηρίζοντάς τους επικίνδυνους!

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι εξαπέλυσαν επίθεση κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στη σημερινή Media Day των ''ερυθρολεύκων''. Μίλησαν για το ζήτημα ντόπινγκ, για μπράβους, ισολογισμούς και ανομία στην Ελλάδα, προκαλώντας την αντίδραση του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά

''Για μια ακόμα φορά αντιλαμβανόμαστε τους εφιάλτες που διαρκώς βασανίζουν τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός οι οποίοι εξακολουθούν την άνευ φρένου κατρακύλα τους στον κατήφορο που έχουν επιλέξει και τόσο τους ταιριάζει.

Η μανία καταδίωξης που τους χαρακτηρίζει τους οδηγεί σε συκοφαντίες, λασπολογίες, ύβρεις προκειμένου να γίνουν αρεστοί στους οπαδούς τους που πρόσφατα τους ζήτησαν επιτακτικά να γίνουν πιο ''επιθετικοί''! Κι αυτοί προσπαθώντας να τους ικανοποιήσουν έχουν χάσει τον έλεγχο με αποτέλεσμα να τοποθετούν βραδυφλεγείς βόμβες στα θεμέλια του ελληνικού μπάσκετ και να μεταμορφώνονται από απλώς γραφικοί σε άκρως επικίνδυνοι.

Όμως οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, με το προσωπείο των «καλών παιδιών» που προσπαθούν να μας πείσουν ότι τους ταιριάζει, βρίσκουν και τα κάνουν. Από τη στιγμή κατά την οποία δεν τους εγκαλούν οι Αρμόδιες Αρχές ώστε να λογοδοτήσουν για τις οπαδικές κορώνες τους, ανακαλύπτουν πρόσφορο έδαφος για να εξακολουθήσουν τη δράση τους. Και δεν έχουν όρια… Μέχρι και την Εθνική ομάδα βάζουν στη μέση στο βωμό ενός τίτλου. Βρίσκονται σε πλήρη σύγχυση με δεδομένο ότι έχουν να σηκώσουν κεφάλι απέναντι στον Παναθηναϊκό από τον… 20ο αιώνα με αποτέλεσμα να αγνοούν στοιχειώδεις κανόνες.

Σε ό,τι αφορά στις ποινές της ΕΦΙΠ και του Πειθαρχικού Οργάνου του ΕΣΑΚΕ, θα τα πούμε λίαν συντόμως.

Προφανώς ο πιο επιτυχημένος σύλλογος στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού θα έχει καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα από εκείνον που σταθερά εδώ και δεκαετίες ακολουθεί φωνάζοντας γιατί δεν μπορεί να προσπεράσει.

Τέρμα όμως τα αστεία… Ως εδώ!

Περιμένουμε να δούμε αν θα επιληφθεί ο Αθλητικός Δικαστής μετά το νέο παραλήρημα των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Διότι αν δεν το κάνει θα έχουμε μπροστά μας τεράστιο σκάνδαλο.

Όσο για τις συκοφαντίες τους θα κληθούν σύντομα να λογοδοτήσουν από τα Πολιτικά Δικαστήρια μήπως και αντιληφθούν έστω και καθυστερημένα ότι δεν μπορούν να λένε ό,τι θέλουν και να ακολουθούν αποκλειστικά το… νόμο του Πειραιά, αυτόν που υπαγορεύει το να… ρίχνεις λάσπη στον ανεμιστήρα.

Η Δικαιοσύνη έχει το λόγο πλέον για τους συκοφάντες και υβριστές που θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις για αυτά που υποστηρίζουν ώστε να γίνουν… λαϊκοί ήρωες στους οπαδούς τους χωρίς να αντιλαμβάνονται πόσο κακό μπορούν να προκαλέσουν.

Η προσφορά και η ιστορία της οικογένειας Γιαννακόπουλου στον εθνικό και συλλογικό αθλητισμό είναι ανεκτίμητη και γνωστή στους πάντες.

Ευχόμαστε κάποια στιγμή να τη μιμηθούν κι άλλες οικογένειες που ασχολούνται και προσφέρουν στην ελληνική κοινωνία

Προφανώς ο θεμελιωτής του ονόματος της οικογένειας Αγγελόπουλου θα έφριττε, αν ζούσε, με τα κατορθώματα των εγγονών του. Είναι σίγουρο ότι δεν ονειρευόταν έτσι τους απογόνους του.

Όσο κι αν μπορείς να κατανοήσεις την αιώνια γκρίνια εκείνων που δεν αποδέχονται την ανωτερότητά σου, όσο κι αν τους ενθαρρύνεις να ασχοληθούν με το on line σκάκι όπου έχουν σαφώς καλύτερα αποτελέσματα από το μπάσκετ (αποτέλεσμα του άπλετου χρόνου που τους μένει όταν δεν κάνουν δηλώσεις), είναι αδύνατο να δεχθείς ότι δεν υπάρχουν όρια.

Το λόγο έχει η Δικαιοσύνη''.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ