ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπουρούσης: "Τον κόσμο τον κερδίζεις με την απόδοση σου"

Μπουρούσης: "Τον κόσμο τον κερδίζεις με την απόδοση σου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, οι Αγγελόπουλοι, η επιστροφή στο ΣΕΦ και πολλά άλλα ήταν τα θέματα της πρώτης τηλεοπτικής συνέντευξης που παραχώρησε ο Γιάννης Μπουρούσης στο ΣΚΑΪ.

Παραδέχτηκε ότι ήταν πικραμένος πριν από πέντε χρόνια, φεύγοντας από τον Ολυμπιακό, χαρακτήρισε “φανταστική” την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, έθεσε ως στόχο την κορυφή και μίλησε για την επικείμενη επιστροφή του στο ΣΕΦ ως παίκτης του Παναθηναϊκού. Όπως αναμενόταν, η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Γιάννη Μπουρούση στην εκπομπή “Goal χωρίς σύνορα” είχε... πράσινη και κόκκινη απόχρωση.

Διαβάστε αναλυτικά τι είπε ο 33χρονος σέντερ:

Για την Κάχα Λαμποράλ και την περσινή σεζόν στην Ισπανία και στην EuroLeague:

Ήταν αφύσικο αυτό που συνέβη πέρυσι. Πήγα μία εβδομάδα πριν από την έναρξη της προετοιμασίας αλλά δεθήκαμε σαν να γνωριζόμασταν 2-3 χρόνια. Εγώ προσπάθησα να βοηθήσω με την εμπειρία μου την ομάδα, είχα όμως κι εγώ δίψα για διάκριση”.

Για τις προτάσεις που είχε από το ΝΒΑ:

To NBA ήταν ένα όνειρο για μένα. Ήθελα πολύ να πάω και μου δόθηκε η ευκαιρία, αλλά ήταν για ένα χρόνο. Ήθελα να πάω για περισσότερα χρόνια, οπότε άφησα την πρόταση στην άκρη μαζί με αυτήν της Κίνας. Αν εξέταζα αυστηρά το οικονομικό κομμάτι, θα πήγαινα στην Κίνα”.

Για το περιστατικό στο φάιναλ φορ του Βερολίνου και τη σχέση του με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού:

Δεν θα κάνω ανάλυση τι έγινε στο Βερολίνο, ούτε θα ψάξω για δικαιολογίες. Είμαι ντόμπρος, αυθόρμητος άνθρωπος και έτσι αντέδρασα τότε. Τον κόσμο τον κερδίζεις μόνο με την απόδοση σου. Αν είμαι καλά στην υγεία μου, θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα και τον πρόεδρο, που πήρε το ρίσκο να με φέρει στην ομάδα”.

Για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ:

Ξέρω πως είναι η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ. Είναι φανταστική. Αν δεν υπήρχε ο φανατισμός που βιώνουμε στην Ελλάδα και ο κόσμος έμενε μόνο στη φωνή... Αυτό δεν υπάρχει αλλού στην Ευρώπη. Πέντε χρόνια μακριά από την Ελλάδα, μου είχε λείψει αυτό”.

Για το τι του έχει ζητήσει ο Αργύρης Πεδουλάκης:

Δεν μου έχει ζητήσει τίποτα ακόμα. Για την ώρα μόνο τρέξιμο”.

Για τους στόχους του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού:

Είναι νωρίς να μιλάμε για στόχους. Πάντα η κορυφή είναι, αλλά πρέπει να επιτευχθεί μέσα από τη δουλειά”.

Για την επιστροφή του στο ΣΕΦ ως παίκτης του Παναθηναϊκού:

Δεν έχω θέμα. Δεν με επηρεάζουν αυτά. Αδιάφορο είναι. Στο αγωνιστικό τομέα έχουν πάψει να με επηρεάζουν κάτι τέτοια. Ποια είναι δηλαδή η διαφορά του να παίζεις στο ΣΕΦ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και ποια με αυτή της Λαμποράλ; Θα πουν κάτι διαφορετικό για την οικογένεια μου;”.

Για τη σχέση του με τους Αγγελόπουλους:

Πριν από μία πενταετία ένιωθα πικραμένος. Την αγάπη, όμως, τα συναισθήματα που έχω γι' αυτούς τους ανθρώπους είναι ανθρώπινα. Με έχουν βοηθήσει. Το καλοκαίρι πάντως δεν με πλησίασαν. Γιατί να το κάνουν; (σ.σ.: σε ερώτηση εάν του έκαναν πρόταση)”.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ