ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το Slam φιλοξένησε τον Παπαγιάννη

Το Slam φιλοξένησε τον Παπαγιάννη

Το τελευταίο τεύχος του περιοδικού Slam φιλοξένησε δισέλιδο με τα "καλύτερα prospects" παγκοσμίως και μέσα σε αυτά ήταν ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Δεν είναι μυστικό ότι ο Γιώργος Παπαγιάννης έχει πλήθος ζευγαριών ματιών πάνω του. Κυρίως από την Αμερική. Για αυτό και 17 κολέγια είχαν μπει στη διεκδίκηση του, πριν αποφασίσει να δεσμευθεί με τον Παναθηναϊκό. Αυτό δεν άλλαξε κάτι στην εκτίμηση που του 'χουν στην άλλη ακτή του Ατλαντικού. Χαρακτηριστικά, είναι στην τελευταία λίστα του ESPN με prospects όλου του πλανήτη, στην ηλικία του (είναι στο Νο25 του ΤΟΡ50, στην "τάξη του 2015"). Μάλιστα, είναι ο πρώτος μη Αμερικανός.

Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που βρέθηκε στις σελίδες του Slam, μαζί με άλλους τέσσερις που χαρακτηρίστηκαν ως ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί εκεί έξω. Στο EYBL της NIKE, τον Μάιο, οι ειδικοί είχαν γράψει πως "θυμίζει τον Πάου Γκασόλ, όταν ήταν στους Λέικερς και κέρδιζε πρωταθλήματα. Έχει καλά πόδια, κρατά την μπάλα ψηλά και μακριά από τα γκαρντ και ξέρει πότε να πηγαίνει σε δευτερεύουσα επιλογή. Τελείωσε το EYBL, προσφέροντας 8.1 π. και 6.1 ριμπ. ανά αγώνα.

Ας επιστρέψουμε στο Slam, όπου διαβάσαμε τα εξής: " Προσπαθώ να βρω ένα μέρος να είμαι άνετος" είπε κατ' αρχάς, σε δημοσιογράφο που τον πλησίασε στο τουρνουά του Μαΐου, για να προσθέσει πως από τα λόγια του φάνηκε ότι δεν ήθελε να δεσμευτεί για το ενδεχόμενο να συνεχίσει σε κάποιο κολέγιο.

Το Slam φιλοξένησε τον Παπαγιάννη

Ο αρθρογράφος συνέχισε, εξηγώντας ότι " όταν δίναμε τα κομμάτια αυτού του τεύχους για εκτύπωση μάθαμε ότι άφησε το Ουέστ Τάουν για μία από τις μεγάλες ελληνικές ομάδες, τον Παναθηναϊκό. Τα νέα έμοιαζαν με σοκ για τους σκάουτ, αλλά και για διάφορους προπονητές σε μέρη όπως το Μέριλαντ, Πιτ και Πεν Στέιτ που ήδη του είχαν προσφέρει υποτροφία. Ωστόσο, όλα φαίνονται λογικά για τον 17χρονο , γεννημένο στην Αθήνα, ο οποίος μπορεί να καυχιέται για το μέγεθος, τα ένστικτα και το καλό σουτ. Αν οι αναφορές από την Ευρώπη είναι ακριβείς, οι προπονητές κολεγίου δεν πρόκειται να αφήσουν την περίπτωσή του. Οι λεπτομέρειες στο συμβόλαιό του αναφέρουν πως μπορεί να πάει σε κάποιο κολέγιο σε έναν χρόνο από τώρα. Αν συνεχίσει να εξελίσσεται και προσθέσει στο βιογραφικό του μία χρονιά απέναντι σε έμπειρους Ευρωπαίους, o Παπαγιάννης μπορεί να γίνει ακόμη πιο ποθητός στους προπονητές την επόμενη άνοιξη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ