ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η προσοχή στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ

Η προσοχή στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ

Ο Παναθηναϊκός διεκπεραίωσε την υποχρέωση με την ΑΕΚ και πλέον στρέφεται στην αναμέτρηση της προσεχούς Πέμπτης (30/10, 21:30) κόντρα στη Φενέρ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, για την 3η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επιστρέφει για δεύτερη φορά ως αντίπαλος στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό που θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος στον Γ' όμιλο της Euroleague, μετά την ήττα από την Μπάγερν στο Μόναχο.

Η αναμέτρηση με την αήττητη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς και την πορεία της στη διοργάνωση.

Οι ''πράσινοι'' έπιασαν εξαιρετική απόδοση απέναντι στην ΑΕΚ, με πρώτο σκόρερ τον Νίκο Παππά (18 πόντοι με 4/6 τρίποντα), τον Λευτέρη Μποχωρίδη να μοιράζει 13 ασίστ και τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς να κάνει εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο απέναντι στην ''Ένωση'', έχοντας 16 πόντους με 4/6 τρίποντα.

Οι νταμπλούχοι είχαν ρεπό σήμερα (27/10) όμως αρκετοί από αυτούς βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ και προτίμησαν να κάνουν μια χαλαρή προπόνηση ενόψει Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Η προετοιμασία για τον αγώνα με τους πρωταθλητές Τουρκίας ξεκινάει αύριο και το θετικό για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς είναι ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, με εξαίρεση την γνωστή απουσία του ΝτεΜάρκους Νέλσον.

Ο Μαυροβούνιος κόουτς γνωρίζει καλά τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες που έχει αυτή η αναμέτρηση, καθώς θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη σεζόν που ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα βρεθεί σαν φιλοξενούμενος στο ΟΑΚΑ μετά την αποχώρηση του από το ''τριφύλλι''.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ