ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το υπεράριθμο ΟΑΚΑ φέρνει σε κίνδυνο τον Παναθηναϊκό

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ενοχλημένη η Euroleague από τους υπεράριθμους φιλάθλους του Παναθηναϊκού στον πρώτο προημιτελικό με τη Φενέρ. Η διοργανώτρια αρχή θα λάβει μέτρα και στο τραπέζι πέφτει το ενδεχόμενο για οδυνηρή τιμωρία. Διαβάστε αναλυτικά το πόσο κινδυνεύει το "τριφύλλι".

Συγκεκριμένα η Euroleague θέλει να ρίξει φως στην υπόθεση του πρώτου προημιτελικού λόγω της παρουσίας υπεράριθμων φιλάθλων στο ΟΑΚΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες η διοργανώτρια αρχή θα εξετάσει το θέμα και θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες για το πως θα κινηθεί κατά του Παναθηναϊκού, καθώς τίθεται θέμα για την ασφάλεια των θεατών.

Οι πιθανές ποινές είναι:

α) προειδοποίηση

β) πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ

γ) προσωρινή απαγόρευση των οικονομικών και πολιτικών δικαιωμάτων του Παναθηναϊκού για έναν χρόνο

δ) προσωρινό αποκλεισμό της ομάδας από τις διοργανώσεις της Euroleague για μια ολόκληρη σεζόν.

ε) προσωρινό αποκλεισμό από την θέση του Παναθηναϊκού στο Διοικητικό Συμβούλιο

στ) τιμωρία της έδρας για ένα χρόνο (αγώνες κεκλεισμένων των θυρών για μια ολόκληρη σεζόν).

Η Euroleague θα εξετάσει τις παραμέτρους και θα ανακοινώσει την τιμωρία του Παναθηναϊκού τις επόμενες μέρες ενδεχομένως μετά το δεύτερο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε.

Αξίζει να αναφερθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στο ΟΑΚΑ. Τα τελευταία τρία χρόνια έχει σημειωθεί παρόμοιο πρόβλημα τέσσερις φορές: στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα (31/1/2014), στο παιχνίδι με την Τσεντεβίτα (1/4/2016), στο παιχνίδι με την Λαμποράλ για τους προημιτελικούς (19/4/2016) και στο φετινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (18/11/2016).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ