ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το χειρότερο σενάριο!

Το χειρότερο σενάριο!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όσα χάνει ο Παναθηναϊκός Superfoods μετά τον τραυματισμό του Μάικ Τζέιμς, η ενεργοποίηση του Τζέιμς Φελντέιν και το ενδεχόμενο ενίσχυσης. Το Sport24.gr αναλύει…

Λίγες ώρες έχουν περάσει από τον τραυματισμό του Μάικ Τζέιμς στο δεξί χέρι που είχε ως αποτέλεσμα να υποβληθεί σε επέμβαση και η… παγωμάρα παραμένει στις τάξεις της ομάδας του «τριφυλλιού». Ο λόγος είναι εύκολα αντιληπτός καθώς λίγες ημέρες πριν από το τζάμπολ τηςEuroLeague, οι «πράσινοι» χάνουν ένα βασικό… γρανάζι της μηχανής τους, σε μία σεζόν που θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική από το ξεκίνημα της.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στήριξε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού στον Αμερικανό γκαρντ, ώστε ο Παναθηναϊκός να παίξει πιο γρήγορο μπάσκετ, γνωρίζει πώς να συνεργαστεί με τον Γιάννη Μπουρούση και δίνει πολύ ενέργεια στην ομάδα. Τόσο στην άμυνα, όσο και την επίθεση. Επί της ουσίας, εκείνος που μπορεί ν’ αλλάξει τον ρυθμό. Άρα, αυτό σημαίνει πως σε σημαντικό βαθμό, οι «πράσινοι» θ’ αναπροσαρμόσουν κάπως τα πλάνα τους καθώς χάνουν πάρα πολλά στο παιχνίδι τους με αυτή την απώλεια, ωστόσο όλα αυτά θα ξεκινήσουν ν’ αναλύονται τις επόμενες ώρες από το τεχνικό επιτελείο αφού το διάστημα που θ’ απουσιάσει ο παίκτης είναι δύο μήνες.

Λιγοστεύουν οι λύσεις, μπαίνει ο Φελντέιν

Αρχικά οι «πράσινοι» θα ξεκινήσουν ως έχουν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα τηςStoiximan.grBasketLeagueκόντρα στον Προμηθέα Πάτρας, αφού δεν υπάρχει χρόνος να γίνει αντικατάσταση και στη συνέχεια αναμένεται να ενεργοποιηθεί στις εγχώριες διοργανώσεις, ο Τζέιμς Φελντέιν ενόψει του ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, προκειμένου να υπάρχει ακόμα μία λύση στα γκαρντ.

Το ζήτημα για τους «πράσινους» πάντως, δεν είναι τόσο τι θα συμβεί εντός των συνόρων αλλά στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Και εδώ έρχεται να επιβεβαιωθεί πλήρως ο τίτλος του κειμένου. Για την ομάδα του «τριφυλλιού» αυτό το οποίο συνέβη ήταν το χειρότερο σενάριο. Το καλοκαίρι άλλωστε, έγινε πολύ λόγος για τη θέση του πόιντ γκαρντ καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριζαν πως οι «πράσινοι» θέλουν ακόμα μία λύση.

Πρόσφατα, ο Αργύρης Πεδουλάκης στη συνέντευξη του στοEuroLeagueGreece τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι να δώσει χρόνο στον Λευτέρη Μποχωρίδη καθώς ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες που είχε στην περιφερειακή γραμμή, όμως πλέον στον Παναθηναϊκό θα κληθούν να εξετάσουν το ενδεχόμενο της ενίσχυσης αφού πλέον οι λύσεις έχουν περιοριστεί, σε συνδυασμό πάντα με τις δύσκολες και αυξημένες υποχρεώσεις που έρχονται.

Ο Νικ Καλάθης θα τραβήξει το μεγαλύτερο βάρος στον «1» και ο Νίκος Παππάς θα χρειαστεί να περνάει από αυτή τη θέση γι’ αρκετό χρόνο. Πάντως, ακόμα και στην περίπτωση που παρθεί η απόφαση να γίνει ακόμα μία προσθήκη, το έργο του «τριφυλλιού» δεν θα είναι εύκολο αφού σε αυτή την χρονική περίοδο τα… κουκιά είναι μετρημένα για τις επιλογές που μπορούν να ταιριάξουν με αυτό το οποίο θέλει να δημιουργήσει ο Παναθηναϊκός που χάνει για το επόμενο διάστημα έναν παίκτη ο οποίος ήταν βασικός στέλεχος της φετινής ομάδας.

Την ίδια στιγμή δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε περίπτωση που αποκτηθεί κάποιος θα θέλει ένα σεβαστό χρονικό διάστημα, ώστε να μπει στο κλίμα εν μέσω συνεχόμενων παιχνιδιών. Οι «πράσινοι» λοιπόν, θα κληθούν να πάρουν την απόφαση μέσα στις επόμενες ώρες, γνωρίζοντας το ρίσκο, τις ανάγκες αλλά και τις δυσκολίες που έχουν μπροστά τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ