ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το VIDEO της "35άρας" του Σίνγκλετον

BASKET LEAGUE / ΚΥΜΗ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΚΥΜΗ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Κρις Σίνγκλετον πραγματοποίησε μία από τις πιο παραγωγικές εμφανίσεις της καριέρας του, με τους 35 πόντους (με 12/15 σουτ) που σημείωσε απέναντι στην Κύμη. Δείτε ένα προς ένα τα καλάθια του (VIDEO)

Η νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods επί της Κύμης απέκτησε ιστορικό χαρακτήρα, χάρη στον Κρις Σίνγκλετον. Ο φόργουορντ/σέντερ των "πρασίνων" σημείωσε την καλύτερη επιθετική επίδοση της τελευταίας εικοσαετίας για τον σύλλογο με τους 35 πόντους που πέτυχε, έχοντας 6/7 δίποντα, 6/8 τρίποντα και 5/6 βολές.

Έχοντας πλέον αφήσει πίσω του παίκτες όπως ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα, Ντάριλ Μίντλετον και Γιάκα Λάκοβιτς, κατέγραψε μια ιστορική επίδοση που τον κατατάσσει πλέον μεταξύ των κορυφαίων όλων των εποχών για το "τριφύλλι". Κι όλα αυτά μέσα σε μόλις 23'09'' συμμετοχής απέναντι στην Κύμη, σκοράροντας κατά ριπάς αποκλειστικά στο α' και το γ' δεκάλεπτο. Ο Τσάβι Πασκουάλ τον απέσυρε 9'07'' πριν από το τέλος της αναμέτρησης, σε ένα βράδυ που έμοιαζε εφικτό για τον Κρις Σίνγκλετον να φτάσει σε... τρομακτικές επιδόσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ