ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το βάρος στον Χέινς και τον... ψηλό

Το βάρος στον Χέινς και τον... ψηλό

Ο Μαρκίζ Χέινς ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό που κοιτάζει την αγορά και σκέφτεται τα επόμενα ματς. Τι συνέβη με Μπράμο...

Η εμφάνιση και το ξέσπασμα στην Κροατία έφερε χαμόγελα στις τάξεις του Παναθηναϊκού που πλέον έχει στο μυαλό του τα επόμενα ματς στο Top 16, ώστε να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στα πλέι οφ της Euroleague.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς γνωρίζει καλά πως υπάρχουν κομμάτια τα οποία θέλουν βελτίωση, προκειμένου η ομάδα του "τριφυλλιού" να έχει διάρκεια στο παιχνίδι της, κάτι το οποίο έως τώρα δεν έχει γίνει πράξη. Οι "πράσινοι" επέστρεψαν το μεσημέρι και είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν ενόψει της αναμέτρησης με τον Κολοσσό στη Ρόδο όπου θα επιδιώξουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις.

Το βάρος πλέον θα πέσει στην άμεση προσαρμογή του Μαρκίζ Χέινς ο οποίος μετράει αντίστροφα για το ντεμπούτο του με την φανέλα του "τριφυλλιού" που θα γίνει στην Basket League αφού στην Euroleague θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από τον δεύτερο γύρο του Top 16.

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει πιάσει για τα καλά δουλειά τις τελευταίες ημέρες. Έχει ρυθμό και δείχνει έτοιμος να μπει απευθείας στα... βαθιά, ώστε να δώσει ακόμα μία λύση στην ομάδα του "τριφυλλιού". Από κει και πέρα, ο Χέινς δεν θα είναι όπως όλα δείχνουν ο μόνος νέος παίκτης για τον Παναθηναϊκό που ήδη εξετάζει την αγορά για έναν αθλητικό ψηλό. Τα ονόματα που έχουν προταθεί είναι αρκετά αλλά κι εκείνα τα οποία έχουν απορριφθεί από τον Τζόρτζεβιτς όπως του Χουάν Παλάσιος, του Τζαζουάν Τζόνσον και του Τζέισον Μάξιελ καθώς οι "πράσινοι" θέλουν η επιλογή τους να έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Μέσα στις επόμενες ημέρες πάντως, ενδέχεται να ξεκαθαρίσει και αυτό το ζήτημα.

Δεν υποχωρεί η Βενέτσια

Στο μεταξύ, δεν υπάρχει θετικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια που έκανε ο Παναθηναϊκός να φέρει πίσω τον Μάικ Μπράμο. Το θέμα ήταν πολύ δύσκολο, κάτι το οποίο είχαμε υπογραμμίσει από την αρχή καθώς οι διοικούντες την Βενέτσια δεν επιθυμούν να τον παραχωρήσουν. Έμειναν ανυποχώρητοι σε αυτή τη θέση και όπως γίνεται αντιληπτό, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί για να την ώρα να σταθεί περαιτέρω σε αυτή την υπόθεση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ