ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το στοιχείο που άρεσε στον Πασκουάλ

BASKET LEAGUE / ËÁÕÑÉÏ - ÐÁÏ. (Eurokinissi Sports -  ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ ÈÁÍÁÓÇÓ)
BASKET LEAGUE / ËÁÕÑÉÏ - ÐÁÏ. (Eurokinissi Sports - ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ ÈÁÍÁÓÇÓ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τσάβι Πασκουάλ εξήγησε τι τον ικανοποίησε περισσότερο από την εικόνα του Παναθηναϊκού Superfoods στην εκτός έδρας νίκη επί του Λαυρίου DHI (84-60).

Ο Παναθηναϊκός Superfoods πήρε μια σχετικά εύκολη νίκη στην έδρα του Λαυρίου DHI ( 84-60 ), με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να δηλώνει "παρών" μετά από αρκετές εβδομάδες. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Τσάβι Πασκουάλ δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του γιατί "ξεκινήσαμε με τον σωστό τρόπο, με συγκέντρωση σε άμυνα και επίθεση. Κάναμε ένα σοβαρό ματς για 40 λεπτά".

Εν συνεχεία ο 44χρονος τεχνικός των "πρασίνων" πρόσθεσε πως " είμαστε χαρούμενοι με αυτή τη νίκη επειδή ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, ειδικά μετά την ήττα μας στη Βαρκελώνη. Εύχομαι καλή επιτυχία στο Λαύριο, διότι είναι μια ομάδα που παλεύει για 40 λεπτά. Θέλω να εκφράσω τον σεβασμό μου τόσο για την ομάδα, όσο και για τον κόουτς συγκεκριμένα".

Από μέρους των παικτών ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, τόνισε: " Ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος του αγώνα και πήραμε μια νίκη όπως έπρεπε να την πάρουμε. Εύχομαι καλή επιτυχία στο Λαύριο στη συνέχεια της σεζόν".

Στην αντίπερα όχθη ο προπονητής του Λαυρίου DHI, Χρήστος Σερέλης, δήλωσε αρχικά πως " θα ήθελα να ξεκινήσω τις δηλώσεις δίνοντας έμφαση στην πρωτοβουλία Basket Αγάπης. Είναι κάτι σημαντικό καθώς δείχνουμε το κοινωνικό πρόσωπο του αθλήματος με αυτόν τον τρόπο", για να συνεχίσει λέγοντας:

" Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από τη Μπαρτσελόνα ήταν σίγουρο πως θα παρουσιαστεί σοβαρός σε άμυνα και επίθεση και πως θα προσπαθούσε να αντιδράσει. Δεν ήμασταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτή την αντίδραση. Το παιχνίδι ξέφυγε από το πρώτο δεκάλεπτο και όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό είναι τρομερά δύσκολο ή και αδύνατο για μια ομάδα σαν τη δική μας να φανεί ανταγωνιστική. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι διότι δεν βάλαμε δύσκολα στον Παναθηναϊκό, όμως συνεχίζουμε την προσπάθειά μας αρχής γενομένης από τον αγώνα με τη Λευκάδα. Θα πρέπει να πετύχουμε μια εκτός έδρας νίκη για να μπορέσουμε να σταθούμε πιο άνετα στην κατηγορία. Εύχομαι καλή συνέχεια στον κόουτς και στον Παναθηναϊκό σε όλους τους στόχους που έχει θέσει".

Τέλος, ο Γιάννης Αναγνωστάκης είπε: " Προερχόμασταν από μια κακή ήττα. Θέλαμε να δείξουμε ότι αντιδράμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Σε τέτοια παιχνίδια, όμως, δεν έχεις τύχη έχοντας τόσο άσχημα ποσοστά σε βολές και τρίποντα. Τώρα κοιτάζουμε το επόμενο ματς, αυτό το υ Σαββάτου όπου περιμένουμε να παρουσιαστούμε πιο ανταγωνιστικοί. Εύχομαι στον Παναθηναϊκό καλή επιτυχία σε Ελλάδα και Ευρώπη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ