ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το Sport24.gr σε στέλνει στο "Diamonds Are Forever"

Το Sport24.gr δίνει τη δυνατότητα σε πέντε φίλους του Παναθηναϊκού Superfoods να πάρουν την παρέα τους και να δουν από κοντά το "Diamonds Are Forever", όπου θα βραβευθεί και θα τιμηθεί ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Το "Diamonds Are Forever" είναι, αν μη τι άλλο, το καλύτερο και μεγαλύτερο φιλικό τουρνουά που θα διεξαχθεί φέτος στην Ευρώπη. Δεν είναι μόνο η παρουσία των Παναθηναϊκού Superfoods, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπαρτσελόνα και Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά επίσης το γεγονός ότι θα τιμηθεί όπως του αρμόζει ο Δημήτρης Διαμαντίδης, που αποφάσισε να τερματίσει την καριέρα του πριν μερικούς μήνες.

Γι αυτόν τον λόγο, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods φρόντισε να δώσει την απαραίτητη αίγλη σε ένα τουρνουά όπου θα κρεμαστεί η φανέλα με το Νο13 στην οροφή του ΟΑΚΑ.

Related content

Το Sport24.gr δίνει τη δυνατότητα σε πέντε φίλους του Παναθηναϊκού Superfoods να δουν από κοντά τα τέσσερα παιχνίδια του "Diamonds Are Forever" μαζί με την παρέα τους, προσφέροντας πέντε (5) διπλές προσκλήσεις! Το ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι κατάμεστο άλλωστε, σε μια πραγματική γιορτή προς τιμήν του "Μήτσου", με μέρος των εσόδων να διατίθεται στην "Εταιρία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Νομού Καστοριάς" και "Μαζί Σου - Σύλλογος Γονέων Παιδιών & Ενηλίκων Με Νεοπλασματικη Ασθένεια Και Φίλων Αυτών".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ